2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکیه

پول فراوان میخواد

هزینه های زندگی تو ترکیه سر سام آور هست 

آزمون هم باید باید بدی

به حرف این پیج ها گوش ندی

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بجز روسیه بقیه کشورا آیلتس میخواد اگه بالای ۲ میلیارد پول و آیلتس داری بگو برات توضیح بدم اگه نه که فکرتو درگیر نکن گلم حس بدی به آدم دست میده

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
پول فراوان میخوادهزینه های زندگی تو ترکیه سر سام آور هست آزمون هم باید باید بدیبه حرف این پیج ها گوش ...

نمیخواد ازمون

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بجز روسیه بقیه کشورا آیلتس میخواد اگه بالای ۲ میلیارد پول و آیلتس داری بگو برات توضیح بدم اگه نه که ...

چین

بلاروس

روسیه

باکو

نمیخواد

پول فراوان میخوادهزینه های زندگی تو ترکیه سر سام آور هست آزمون هم باید باید بدیبه حرف این پیج ها گوش ...

چ آزمونی؟ پول دارم مثلا ماهی بیشتر از ۱۰۰میلیون؟

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
بجز روسیه بقیه کشورا آیلتس میخواد اگه بالای ۲ میلیارد پول و آیلتس داری بگو برات توضیح بدم اگه نه که ...

افرین

همون روسیه هم پول زیاد میخواد 

هواش شخماتیک

زبانشون شخماتیک تر

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ایتالیا بورس استانی میدهسالی ۷۰۰۰ یوروبرای پزشکی باید ازمون آیمت. بدیآیلتس میخواد اگه بخوای ایتالیای ...

نه ایتالیا نمیخوام

که هیچ کدوم ارزش ندارن و بیشتر دانشگاهاشون مورد تایید وزارت بهداشت ایران نیست.

چین مورد تایید جهانی هست و بهترین مدرک برای مهاجرت تحصیلی میده و بیشترین سختگیری جهانی داره

بلاروس که معلومهخ بغل روسیه اس امسال مورد تایید شده 

که هیچ کدوم ارزش ندارن و بیشتر دانشگاهاشون مورد تایید وزارت بهداشت ایران نیست.

بالاخره بعضیاش ک مورد تاییده