2777
2789
عنوان

تاپپیک حقوق چهل میلیون

193 بازدید | 20 پست

بابام حقوقش ۱۶.۱۷ هست چقدر حسرت  همه چی به دلم موند حتی چند وقته هوس پیتزا کردم نمیتونم بخرم 😞😞😞کاش وقتی پول ندارین بچه دار نشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
میشم ولی کودکی و نوجوانیم جبران میشه؟حسرتام جبران میشن؟روزهای گذشته برمیگردن؟

بعدا متوجه میشی چی گفتم... مگر اینکه دنبال بهونه و گردن بقیه انداختن باشی... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ما ۵ نفریم با کلی بدبختی و گرفتاری منم چیزو بولد نکردم واقعیت زندگیمو گفتم

ما شیش نفریم عزیزم، سعی کن داشته هاتو ببینی و اینکه الان بری سر گار به فکر حسرتای گذشته ام نباش، از الان برای بهتر شدن تلاش کن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

متاسفانه اگر اینجا بگی اگر فقر و ندادی رو دارید می‌کشید و اوضاع مالی‌تون خوب نیست به فکر بچه آوردن نباشید یا حداقل تعداد بچه‌های خیلی زیادی نیارید انگار که واقعاً به ناموسشون توهین کردی یک جوری در مقابلت گارد می‌گیرند و به فحش می‌بندن تو هزار جور ناسزا وارد می‌کنن که آدم از گفته خودش پشیمون می‌شه واقعا برام مهم بود ولی الان اصلاً برام مهم نیست چون منو نداری که اونو می‌کشنو که تجربه نمی‌کنم من از دور فقط میگم آخی طفلکیا سخته زندگیشون ولی واقعاً از نزدیک احساس نمی‌کنم که برامم اهمیتی نداره و همون لحظه‌ای که می‌بینم بعدش فراموش می‌کنم واقعاً ولی حرفت کاملاً درسته آدم خیلی چیزا رو نمی‌تونه جبران بکنه حتی اگه بعداً تو میلیاردر هم بشی حسرت روزهای گذشته باهات می‌مونه یه تروماهایی رو تجربه می‌کنی که هیچ وقت ازت جدا نمی‌شن و اثرش تا همیشه باهات هست

ما ۵ نفریم با کلی بدبختی و گرفتاری منم چیزو بولد نکردم واقعیت زندگیمو گفتم

من همیشه از اینکه بابام کلی تلاش میکنه برامون واقعااا خوشحالم، چون میفهمم ما براش مهمیم و بهمون اهمیت میده حالا هرکی باتوجه به موقعیتی ک داره.. 

متاسفانه اگر اینجا بگی اگر فقر و ندادی رو دارید می‌کشید و اوضاع مالی‌تون خوب نیست به فکر بچه آوردن ن ...

اثرشون تا زمانی  میمونه ک مدام با خودت تگرارشون کنی منم کلیییی اتفاق بد و تلخ تو بچگی برام افتاد و تا زمانی ک بهشون بها میدادم باهام بودن بعدشم گفتم بیخیال گذشته تموم شده رفته الان مهمه، بخاطر حال خودم رهاشون کردم، مشاوره ام خیلی کمک کننده‌س. 

ولی خب اره موافقم کسایی ک وضع مالیشون خوب نیست نباااید بچه دار بشن. 

2809