من همیشه اینجورم خسته شدم بلافاصله بعد از خوردن صبحانه بی حال میشم توان انجام کاریو ندارم لعد ک یکم دراز بکشم در حد نیم ساعت اینا کم کم برمیگردم ب سابق .
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
عه پسر من اینجوریه دقیقا الان که مدرسه ها بازه اذیت میشه طفلک
خیلی سخته دلم میخاد اون لحظه بمیرم.
من اینطوریم،فشار خونم پایینهرفتم دکتر گفت اصلا نبض نداری😀گفت بعد از خوردن صبحانه خون میره سمت دستگا ...
نخ من بالا میره فشارم الانم سر درد گرفتم بعد از صبحانه . شاید بخاطر بارداریمه نمیدونم.
دور از جون آره دقیقا میبینم تو پسرم این حالتو براش ناراحتم اما دکترم بردم نفهمید علتشو
خیلی بده خیلییییی ادم اصلا حوصله انجام کاریو نداره .من باردارم نمیدونم بخاطر بارداریمه یا ن اخه یادم نمیاد قبلا هم اینجور شده باشم.