2777
2789
عنوان

منظور اون آقا چی بود

127 بازدید | 14 پست

امروز رفته بودم دکتر به همراه مادربزرگم ... 

موقع برگشت یه پسری همینطوری راه می‌رفت و سرشو برمیگردوند منو نگاه میکرد رسیدیم به بیرون درمانگاه دیدم وایساده پیش دوستش میگه ببین اینو  ... هردوتاشون تا وقتی برسم دم ماشین زل زده بودن بهم 

هرچی فکر میکنم متوجه نمیشم دلیلشو

حجابم معمولیه . موهام پوشیدست لباش جذب نمیپوشم و چادریم 

آرایش غلیظ هم نمیکنم 

چرا اونطوری نگاه میکردن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
عزیزم حالت خوب نیست پست نذار خب

میگم خوب میپرسیدی چرا نگاه میکنن؟ مگه به خودت شک داری که لباس پوشیدنتو مرور میکنی 

اصلا بد هم پوشیده باشی اگه نگاه کردنش اذیتت کرد نباید اجازه میدادی به کارش ادامه بده که 

در ضمن من حالم خوبه انشالله شماهم حالت خوب و متعالی باشه

میگم خوب میپرسیدی چرا نگاه میکنن؟ مگه به خودت شک داری که لباس پوشیدنتو مرور میکنی اصلا بد هم پوشیده ...

خب عزیزم من چطوری اجازه ندم نگاه کن تو مسیر بیرون اومدم از درمانگاه بودیم ... و بعدش تو خیابون درحال رفتن

خب عزیزم من چطوری اجازه ندم نگاه کن تو مسیر بیرون اومدم از درمانگاه بودیم ... و بعدش تو خیابون درحال ...

نگاه کردن که جزو موهبات الهیه اما اگه باعث موذب شدنت بود باید اعتراض میکردی حداقل مینیک صورتت رو تغییر میدادی

چرا برات مهم بود چرا نگاهت میکردن؟ چرا ریز میشی تو برخوردها؟ نباید حس بد بگیری حتی اگه قصد بدی داشته 

قرار نیست تو مشکلی داشته باشی که اون این رفتارو کرده که

چیکار کنم حس بد نگیرم؟؟؟

همین دیگه قرار نیست بخلطر کار اشتباه اون تو کاری کنی که حس بد نگیری که 

هرکس مسئول رفتار و گفتار خودشه

بخاطر یه نگاه ناراحت شدی این خیلی بده راحت آسیب میخوری تو اجتماع

به خودت ارزش بده اعتماد بنفست رو زیاد کن . چون یکی احمقه که نباید تو کاری کنی 

همین دیگه قرار نیست بخلطر کار اشتباه اون تو کاری کنی که حس بد نگیری که هرکس مسئول رفتار و گفتار خودش ...

نه من ناراحت نشدم عزیزم 

اینکه حجابم رو مرور کردم میگم نکنه یه چیزی از نظر پسرا معنی دیگه میده 

دلم نمی‌خواد نگاهم کنن

2809