2777
2789
عنوان

هیچ وقت شنیده نشدم

111 بازدید | 7 پست

امروز داشتم فکر میکردم که من انگار برای بقیه نامرئی‌ام.

همیشه همین بود، توی مدرسه، توی کارشناسی، توی ارشد، توی محل کار...

همه جا و همه جا انگار روح بودم.

همیشه سر کلاس وقتی حرف میزدم کسی ساکت نمیشد ببینه چی میگم. با اینکه حرفام منطقی بود.

یا توی جمعای دوستانه همیشه حرفام قطع میشه. هیچ وقت به حرفام اهمیتی داده نمیشه.

تا یه تایمی برای اینکه بهم توجه کنن نمک زیاد میریختم ولی خب بعدها متوجه شدم این یه مکانیسم دفاعیه و از بعد اون خیلی خیلی ساکت شدم.

توی این دنیا تنها و تنها یه نفر بود که بهم اهمیت میداد که اونم ولم کرد😞

کلا آدما دارن سمت ربات بودن میرن

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اشتباه شما هم این بود دوست داشتی بهت توجه بشه یا زیادی نظراتتو بگی 

اما نیاز نیست همیشه همه حرفامون رو بیاک کنیم واسه کسی ک ارزشی قائل نمیشه

شاید سکوت بجا راه بهتری بوده بجای حرف زدن 

اتفاقا ارزش ادمای ساکت بیشتره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2803
نه نسبت به بقیه اینطور نیستن

دوتا صمیمی داشته باشی بسه

تا ۱۰ تا که ۸ تاش سمی باشه

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

خوب اشتباه شما هم این بود دوست داشتی بهت توجه بشه یا زیادی نظراتتو بگی اما نیاز نیست همیشه همه حرفام ...

قطعا همینه

ولی‌ یه جاهایی خب مساله دسته جمعیه و نیازه که همه نظر بدن

حتی در اون موارد هم من این مشکلو دارم آخه

همون دو تا صمیمی رو هم ندارم واقعیتش

ولله چی بگم

خیلیا همینن

2804