2777
2789

دیشب خونشون بودیم حرف از بچه شد

و من چون کارمندم و بعد یک سالگی باید فکری برای بچه ام بکنم واس نگهداریش. 

و با خنده گفت بچه که آوردی با خودت ببر سرکار و مکث کرد گفت من حوصله بچه مچه ندارم 

تازه بچه من میشه اولین نوه اش

و هنوزم خبری از بچه نیست و تازه ازدواج کردیم 

و من هیچ وقت قصدش و نداشتم بزارم پیش اون

ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم شوهرمم چیزی نگفت 

به نظرتون به شوهرم چی بگم؟

و بعدها هم بچه دار شدم  پیشش کم میبرم و چیزی گفت میگم شما حوصله شو نداری نمیخوام اذیت بشی 

چقد الکی بزرگش میکنی

نه حرفی بزن نه واکنش بده نه به شوهرت چیزی بگو

تیکه هم نیازی نیست بندازی

حق داره دیگه

بچه هاشو بزرگ کرده، الان سنش بالاس، حوصله بچه نداره

پشت سرت حرف میزد خوب بود؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یذره رک‌گفته ولی حداقل تکلیف رو‌روشن کرده

خدایی منم نوه دار شم نگه نمیدارم 

ی عمر بچه داری کردم حالام باز نوه داری سخته😕😕😕

ولی خب مهمون بیان یا اصلا کارهای ضروری داشتن رو‌چشام نگهش میدارم

هیچوقت ادمای امن که بچتو دوست دارن ازش دور نکن 

خودمو میگم نمیدونم چقدر تو این دنیام 

منم خانواده همسرم پسرامو نگه نمیدارن اصلا شرایطشو ندارن

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

سلام درسته بد گفته ولی خوبیش اینه اول سر گفته که بعدا گلگی پیش نیاد الان جاری من بخاطر بچه دیگه مجبور شد سرکار نره همه اش گلایه می کنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

حالا کو تا بچه دار شدن

والا تا جایی که ما دیدیم همین پدربزرگ مادربزرگان عامل لوس شدن بچه هان

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بعدا که بچه اوردی درکش میکنی😂

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چقد الکی بزرگش میکنینه حرفی بزن نه واکنش بده نه به شوهرت چیزی بگوتیکه هم نیازی نیست بندازیحق داره دی ...

چی بگم ...انقد با صراحت هم نیازی نبود بگه اصلا خونه ماها باهم فاصله داره نمیشه بببری بزاری پیشش

چی بگم ...انقد با صراحت هم نیازی نبود بگه اصلا خونه ماها باهم فاصله داره نمیشه بببری بزاری پیشش

خودت با صراحت کمتری بشنو

حساسیتتو کم کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یذره رک‌گفته ولی حداقل تکلیف رو‌روشن کردهخدایی منم نوه دار شم نگه نمیدارم ی عمر بچه داری کردم حالام ...

درسته منم حتی حرفی نزده بودم راجب نگه داریش

کلا منظورش این بود واس یکی دو ساعتم کار داری نیار اینجا من حوصله ندارم 

وا راس میگه خب . 

اون بچه هاشو بزرگ کرده چرا باید دوباره موقع پیری  بچه تو هم بزرگ کنه اولی باشه یا آخری 

مسولیت بچه با پدرمادرش 

شما حتما میخواستی بندازی بهش ک ناراحت شدی 

من یکی بگه بچتو نگه دارم عمرا بذارم .

حق هم نداری بچه رو از اقوامش دور ونی بخاطر کینه ایی  بودنت

سلام درسته بد گفته ولی خوبیش اینه اول سر گفته که بعدا گلگی پیش نیاد الان جاری من بخاطر بچه دیگه مجبو ...

همین بد گفتنش گفته که اذیتم کرده وگرنه اصلا من نمیتونم پیشش بزارم بخاطر اینکه نیم ساعت فاصله داریم باهم

چقد خوددرگیری دارین شماها

هنوز نه بچه ای آوردی 

نه اتفاقی افتاده 

نه اولین و دومین نوه شده 

از الان نشستی اینارو درد کردی برای خودت ؟

تازه میگی چی برم به شوهرم بگم؟

مگه بچه میاری واسه بقیه؟طبیعیه سن و سالش گذشته بچه های خودش و بزرگ کرده حوصله ی بچه کوچیک نداره اصلا نیازی به گفتنش نبود اینارو باید خودتون بدونید

انقدر حساس نباش این وسط واقعا خودت اذیت میشی

2809