2777
2789
عنوان

حاضرید با یه پسر بی پول ایتالیا زنپگی میکنه ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 120 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرت سوئدیه چحور اشنا شدین دوست داشتی بگو

من برای یه پروژه شیش ماهه رفته بودم سوئد .. البته قبلشم ایران زندگی نمیکردم و مهاجرت کرده بودم.. اینجوری اشنا شدیم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
2804
زبان و اینا که مشکلی نیست ادم یاد میگیره.. فقط بستگی داره که چقدر ادم برای اینکه خودشو وفق بده و تاث ...

ببین همه ش برمیگرده به مساله ی انعطاف پذیری.شما اگر انعطاف پذیر نباشی با شخصی که از قوم خودت هم  باشه(منظورم اینه که مثلا لر با لر.اذری با آذری و...) نمیتونی  کنار بیای.

ببین همه ش برمیگرده به مساله ی انعطاف پذیری.شما اگر انعطاف پذیر نباشی با شخصی که از قوم خودت هم باش ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برای یه پروژه شیش ماهه رفته بودم سوئد .. البته قبلشم ایران زندگی نمیکردم و مهاجرت کرده بودم.. این ...

شما زندگیت رو گسترش دادی و نسل آینده ی شما تلفیقی از دو نژاد مختلفه این خیلی عالیه

من هشت ساله باهمسرم ازدواج کردم. سوئد زندگی میکنم. آدم ها طبیعیه که خودشون رو باهم وفق میدن. ما ام ه ...

اینکه چی مینوریم چی نمیخوریم تفاوت اساسی نیست، تفاوت فرهنگی معنادار یانی یه چیزی که برای یکی اادی ولی برای یکی دیگه میتونه کاملا بد باشه!

اینکه شما با همسرت تویک‌محیط اشنا شدین و خدا روشکر تفاهم دارید این مسیله که تفاوت فرهنگی و عدم تناسب میتونه دردسر ساز باشه رو نفی نمیکنه! از یک نمونه قانون برای کل ساخته نمیشه!

یه نمونه خیلی کوچیک از تفاوت فرهنگی رو میگم:

من امریکا هستم، یه شب مهمون داشتم ، یه پدر و دخترش که از یه شهر دیگه اومده بود! دختر ۲۶ ساله و پدر ۶۶ ساله، موضوع انتخابات امریکا شد، دختر گفت این قضیه سقط جنین که ترامپی ها مخالفشونن بزای من باعث میشه اصلا نخوام رای بیاره، گفت من یه دخترم شاید از یکی باردار شدم که نخواستم باهاش ازدواج کنم بدن ت منه چرا باید بچه رو نگه دارم چرا باید قانون برای بدن من تصمیم بگیره!

زرام خیلی جالب بود و با یه مقایسه ناخوداگاه گفتم ما جرات نداشتیم بگیم با یه پسر حرف میزنیم ( منظورم من نوعی است) بعد این دختر چه راحت جلوی پدرش داره از این مسایل حرف میزنه!

این یه نمونه بسیار کوچیک از نثافاوت فرهنگی بود! تفاوت فرهنگی به اینکه چی بخوریم چی نخوریم محدود نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
گفت همسرش اهل کشور سوئد و 8 ساله سوئد زندگی میکنند

نگفت سویدی ه گفت سوید زندگی میکنه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شما زندگیت رو گسترش دادی و نسل آینده ی شما تلفیقی از دو نژاد مختلفه این خیلی عالیه

مهم تر از همه به نظر من وقتی ازدواج میکنی اینه که مردی که باهاش بچه دار میشی پدر خوبی برای بچه هات باشه.. من کلا مساله نژاد و دورگه بودن برام مهم نبوده. طبیعتا بچه ای که ازز دوتا ملیت مختلف میاد فرهنگ خیلی غنی ای از دو طرف داره و این ارزشمنده اما همچنان اون روابط نزدیک انسانی بین فرزند و پدرمادر مهم تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برای یه پروژه شیش ماهه رفته بودم سوئد .. البته قبلشم ایران زندگی نمیکردم و مهاجرت کرده بودم.. این ...

الان سوئد آب و هواش چطور؟ برخوردشون با ایرانی ها خوبه ؟  وضعیت نژاد پرستی چطور با مهاجران ایرانی و آفریقایی ؟

🌹
اینکه چی مینوریم چی نمیخوریم تفاوت اساسی نیست، تفاوت فرهنگی معنادار یانی یه چیزی که برای یکی اادی ول ...

دقیقا اینم یه نمونه تفاوت فرهنگیه. به نظر من این بیشتر از اینکه یه مشکل باشه یه فرصت هست که بتونیم تفکرات فرهنگی خودمون رو دوباره ارزیابی کنیم و تغییرش بدیم. مثلا ما ایرانیا فرهنگ قایم کردن از هم تو خونواده رو داریم.. من جلو باباام از دوست پسرم حرف نمیزنم..یا از پریود حرف نمیزنم.. حالا وقتی با یه فرهنگ جدید اشنا میشم که متفاوته ابن فرصتو دارم که دوباره فک کنم.. آیا این فرهنگ ما درسته؟اگه درسته که نگهش میدارم وگرنه تغییرش میدم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809