2777
2789
عنوان

حاضرید با یه پسر بی پول ایتالیا زنپگی میکنه ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 120 پست
چجوری پول نداره ولی توایتالیاس

فک میکنی مهاجرا پول پارو میکنن اکثرا یا نظافتچی ان یا پرستار یا فروشنده البته اونایی که با پول یا مغز میرن بحثشون جداست

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

تو هر کشوری پول داشته باشی روی سیبیل شاه جاته ایران ایتالیا نداره پسر بی پول به درد نمیخوره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه والا گدایی تو کشور خودم بهتر از گدایی تو ایتالیاس 😁

حالا جدای از شوخی پسری که نتونسته توی شرایطی که حداقلش عدالت برقراره گلیم خودش را از آب بکشه بیرون قطعا آدم بی عرضه ای است

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
2803
اگه اونجا بدنیا اومده و اونجا زندگی کرده پس تفاوت فرهنگی شدید بینتون هست فارغ از پول داشتن یا نداشتن ...

چه ربطی داره؟؟ من شوهرم اصلا ایرانی نیست تفاوت فرهنگی شدیدیم نداریم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مثبت

البته از من که گذشته برای دخترم قبول میکنم به شرطی که علاف و بیکار یا خلافکار نباشه

تو کشورهای اروپایی پولدار بودن اهمیتی نداره چون یه سطحی از رفاه عمومی برای تمام شهروندان وجود داره

هر جای دنیا پول نداشتی باشی بدرد نمیخوره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

شرایط خود دختر چیه؟ 

این سؤالای اینجوری مثل این میمونه بپرسی حاضری تیبا سوار شی؟ طرف بنز سوار باشه میگه نه. مشتری ثابت خط واحد باشه میگه چرا که نه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
چه ربطی داره؟؟ من شوهرم اصلا ایرانی نیست تفاوت فرهنگی شدیدیم نداریم

ربط نداره؟؟ کسی که تو یه فرهنگ دیگه بزرگ شده ؟؟! همسر شما کجایی هست کجا اشنا شدین؟ کجا زندگی میکنید؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
2809