2777
2789

من تو کل زندگیم بااینکه خیلی دختر خوشگل و خوش اندامی بودم هیچ خاستگاری نداشتم البته ی دونه پسر خاله مامانم بود ک وقتی ۱۴سالم بود حرفشو زد ک خیلی کیس خوبی هم نبود مثل شوهرم بود منم ک عاشق درس بودم قبول نکردم ولی بد اون اصلأ ی دونه خاستگارم نداشتم ی خواهر کوچیکتر از خودم دارم ک اون بیشتر از من خاستگار داشت و هرکی ام میومد مامان بابام میگفتن فعلأ خواهر بزرگش خونس منم خیلی حس بدی کیگرفتم فکر میکردم دارم با آینده اونم بازی میکنم از اینور واقعأ با پدرمادرم نمیساختم ینی جوری بودم ک صبح ک بیدار میشدم از خونه میزدم بیرون تا بوق سگ الکی تو خیابونا میچرخیدم ک فقط تو خونه نباشم ی خونه ب شدت آشفته از اینور دیگه خسته شده بودم از شرایط خونه از این ک هی بهم فشار میوردن گورتو گم کن تا با شوهرم دوست شدم تو اون حال بد شوهرم خییییلی حالمو خوب میکرد خنده از رو لبام نمیرفت و از همون اول تصمیم ب ازدواج داشتیم مورد خوبی نیست شوهرم ی گذشته تاریک و سیاه داره الانم اهل زندگی نیس اما ب شدت با محبته مهربونه و این چیزش منو پاگیر کرده

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
آخی عزیزم چرا پدرمادرت درکت نکردن مگه تو دختر سربه راهی نبودی ؟

بهترین بچشون من بودم حتی ی بار پیگیرم نبودن ببینن کجام و چیکار میکنم چون هیچوقت دردسری نداشتم براشون درسمو تا اخرش خوندم همیشه نمراتم بالا بود کم خرج بودم ولی خانوادتأ عصبی هستیم همیشه صدای داد و بیدادمون تو همسایه ها بود بددهنی میکردیم 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

وضع مالیش چطوره

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
وضع مالیش چطوره

خیلی کار میکنه و شغلش جوریه ک درآمدش خوبه اما جمع نمیکنه همشو میده ب خانوادش اما جوریه ک هرچی بخام برام فراهمه من قانعم ب همین خونه کوچیک مستأجری و ی ماشین معمولی از لحاظ گشت و گذار و لباس و طلاهم اوکی هستیم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
بهترین بچشون من بودم حتی ی بار پیگیرم نبودن ببینن کجام و چیکار میکنم چون هیچوقت دردسری نداشتم براشون ...

خب بخاطرهمون خواستگار نداشتی

ومقصر والدینت بودن

حالا دیگه وارد زندگی خودت شدی غم وغصه و تلخی ها رو بسپار به گذشته و تلاش کن برای آینده و زندگی قشنگ

که بچه های خوب وشادی تربیت کنی به شوهرتم محبت کن

خیلی هم کار خوبی کردی که باهاش ازدواج کردی

فقط سعی کن خطای پدر مادرتو تکرارنکنی وزندگی خوبی برای خودت شوهرت وبچه هات درست کنی

گذشته ها گذشته خودتو التیام بده و آینده قشنگ بساز

خیلی کار میکنه و شغلش جوریه ک درآمدش خوبه اما جمع نمیکنه همشو میده ب خانوادش اما جوریه ک هرچی بخام ب ...

خداروشکر

خدا کمکت کنه ک زندگیت نجات پیدا کنه عزیزم

منم از دست خانوادم میخام ازدواج کنم ولی اونیکه مدنطرداشتم خیلی عوضی از اب در اومد 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
خیلی کار میکنه و شغلش جوریه ک درآمدش خوبه اما جمع نمیکنه همشو میده ب خانوادش اما جوریه ک هرچی بخام ب ...

همه مردها به خانوادشون اهمیت میدن  توحساس نشو کم کم خودش خوب میشه و توفقط بهش محبت کن و نیازاتو بهش بگو و اونو جذب خودت کن

2809