2777
2789
عنوان

سلام چطوری بگم ناراحت نشه

122 بازدید | 30 پست

همکارم یه دختر داره که کلاس پنجمه ولی معمولی نیست بعداز مدرسه سرویسش میارتش محل کار پیاده میکنه و تا ساعت 1نیم یا 2 که تعطیل بشیم اینجاست حالا از این بگذریم که مدام میاد تو اتاق من بدون اجازه دست میزنه به وسایل یا اگر برای خودم چیزی اورده باشم که بخورم تا ظهر بکشونم اون یجوری نگاره میکنه یا مثلا میگه من فلان چیز رو خیلی دوست دارم مجبورم بدم بهش، خب دلم نمیاد خودم بخورم یا مثلا هول هولکی قبلا از اومدنش خودم بخورم  

مروز مدیرمون اومد به من گفت یجوری به مامانش بگو بچش رو تو اتاق خودش نگه داره چون میره سر بقیه سیستمها یا وسایل دست میزنه و خب همه جارو به هم میزنه

ولی گفت دوست ندارم ناراحت بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین این وظیفه خود مدیرتون نه من

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
2805
خودتم فهمیدی چی گفتیالان ما چیکار کنیم؟

میخوام راهنماییم کنی چطوری بگم به مامانش که دخترت رو پیش خودت تو اتاق خودت نگه دار اجازه نده بیاد سروقت بقیه سیستمها و جاها ولی ناراحت نشه

شما بودین چی میگفتین؟چون کسی نیست دخترش رو بزاره پیششمن خبر دارم تا الان هم که کنار اومدم چون شرایطش ...

اول اینکه باید خود مدیر بگه، اگه نگف تو از شرایط استفاده کن، بگو ناراحت نشی ها دخترت میره ب سیستم‌ها اینا دست میزنه، مدیر گفته ب مامانش بگو دخترشو تو اتاق خودش نگه داره

اول اینکه باید خود مدیر بگه، اگه نگف تو از شرایط استفاده کن، بگو ناراحت نشی ها دخترت میره ب سیستم‌ها ...

به نظرت بهش برمیخوره اینجوری بگم ؟

اگر شما باشی ناراحت میشی؟

میخوام راهنماییم کنی چطوری بگم به مامانش که دخترت رو پیش خودت تو اتاق خودت نگه دار اجازه نده بیاد سر ...

همینارو ک ب من گفتی برو با لبخند و روی خوش ب مامانش بگو 

اگ دیدی اهمیت نداد جرررش بده بیخیال ناراحتی 

خب خودش باید شعور داشته باشه دخترشو پیش خودش نگه داره

به نظرت بهش برمیخوره اینجوری بگم ؟اگر شما باشی ناراحت میشی؟

بربخوره هم عوضش راحت میشین، خودش باید جلو بچش رو بگیره که مزاحم کار و خود بقیه نشه، ب هر حال از زبان مدیرت میگی، فک نکنم از تو ناراحت بشه

دقیقاً حرف مدیر رو براش بازگو کن بنداز تو زمین اون بگو اینجوری شده عزیزم بچه دست میزنه از این به بعد ...

اخه مشکل اینجاست که مدیر گفته شما هواش رو داشته باش شوهر نداره بچه رو کجا بزاره یجوری نگو نتونه دیگه بیارتش اینجا

اخه دخترشم هم یه مقدار مشکل داره یخورده من تو اتاقم نگه میدارم یخورده خود مدیر ولی حوصلش سر میره همه جا سرک میکشه

مدیرمون سنش زیاده 80 سالشه و فوقالعاده دل رحمه 

همینارو ک ب من گفتی برو با لبخند و روی خوش ب مامانش بگو اگ دیدی اهمیت نداد جرررش بده بیخیال ناراحتی ...

عزیزم معلومه تو ابراز احساساتت راحتی 

خوشبحالت کاش منم میتونستم