2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و بچه دار لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6174 بازدید | 293 پست
خیلییی توداره... سیاست به تمام معناااامنم متاسفانه کسیو ندارم درست حسابی برام تحقیق کنه😢مادرم هم خی ...

ببین یه چیزایی خییییلی مهمه خودتم اگه خودت رو نزنی به اون راه و دقت کنی متوجه میشی. روی این نکات دقت کن بد دلی،خساست، رفت و آمد با بقیه،دست بزن داشتن، محترم دونستم جنس زن،رو اینا دقیق شو ببین تو اینا چطوره تو نامزدی همه خودشون رو خوب نشون میدن هر رفتار بدی که ازش ببینی زیر یه سقف ضربدر ده همون رفتار رو انتظار داشته باش فکر نکن  با خودت که بعدا درستش میکنم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اهان ممنون عزیزم تو حاملگی میشه تشخیص داد اوتیسم یا بیش فعالی داره؟ که بشه بندازیم ؟

نه عزیزم.. بعدم این بیماری ها اسپکتروم هستن.. هیچ جای دنیا یه ادم رو برای یه بیش فعالی از بین نمیبرن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اما یه سری تحقیقات هست که نشون میده ریسک تشخیص هایی مثل اوتیسم و بیش فعالی تو ابن بچه ها بیشتره.. ...

انشاالله به سلامتی بیاد تو بغلت صحیح و سالم زیر سایه پدرمادرش بزرگ بشه😍😘

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

انشاالله به سلامتی بیاد تو بغلت صحیح و سالم زیر سایه پدرمادرش بزرگ بشه😍😘

ممنونم. امیدوارم‌بهترین تصمیم ر و بگیرید. اینکه با چه کسی بچه دار میشیم خیلی مهم تر از خود بچه دار شدنه.. پس حسابی چسماتو باز کن و وقتی مطمین شدی وقت تلف نکن😁. موفق باشی

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ببین یه چیزایی خییییلی مهمه خودتم اگه خودت رو نزنی به اون راه و دقت کنی متوجه میشی. روی این نکات دقت ...

بددلیش بی حدو اندازس منو گذاشته تو خونه نه اجازه میده تنها برم پیاده روی نه چیزی دیگه اجازه نمیده برم سر کار...

دست و دلبازه بی نهاااایت اصلااا نمیزاره بهم بد بگذره کارتم همیشه پراز پوله ماشاالله 

خیلییی زن دوسته در عین حال مردسالارررر حرف حرف خودشه ولی سخت هم بگیره هوامو داره خیلی

عصبیه  حسوده ینی جلو خودش مثلا خالمو بغل کنم نارحت میشه... میگه فقط باید منو بغل کنی 

دست بزنو نمیدونم... تا الان که اینطور نبوده...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

چه حسنی داشت که راضی شدی با این اختلاف سن ازدواج کنی؟

عملا پدرته⁦😑

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بددلیش بی حدو اندازس منو گذاشته تو خونه نه اجازه میده تنها برم پیاده روی نه چیزی دیگه اجازه نمیده بر ...

😬وای همینا که گفتی که کلی مشکل داره دختر خوب باور کن عشق و حالت نهایت یه ساله بعد از زندان و زندان بانت خسته میشی،🤕 هر چی بهت برسه باز زندگیت یکنواخت میشه توجه هم داشته باش بعد که بچه بیاد تو همه چی دخالت خواهد کرد حتی به بچه هم حسودی خواهد کرد وای تو رو خدا بیشتر فکر کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بنظرم یکسال زمان بده به خودتون هم برای شناخت و هم لذت بردن از خلوتهای دوتایی بعد بورودکتر دوقلو بیار سخته میدونم ولی هم به خواستت میرسی هم اینکه سختیش یکبار میشه برات 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

منو همسرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم الان من ۳۲و همسرم ۴۶هستن راضیم هیچ مشکلی ندارم یه دختر ۱۱ساله و یه پسر ۲ساله دارم هموزم شوهرم دوق بچه داره و میگه سومی هم بیاریم😅

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

اگه بچه دوست دارین سریعتر اقدام کنین مردا سنشون میره بالاتر کم حوصله تر میشن. اختلاف سنیتونم اونقدری هست که بهش بشه تکیه کرد یه مرد عاقل و پخته. پس فردا نمیترسی و دلت نمیزنه که زیر بار مسئولیتهاش شونه خالی کنه. موفق باشی عزیزم

بددلیش بی حدو اندازس منو گذاشته تو خونه نه اجازه میده تنها برم پیاده روی نه چیزی دیگه اجازه نمیده بر ...

عشق کورت کرده چی این مرد خوبه😑فقط دست و دلبازه همین

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂