2777
2789
عنوان

هیچ وقت تو نی نی سایت هیچ چیو نگید

462 بازدید | 16 پست

خدارو شکر من هیچ عکس طلا نمیزارم 

یکبار عکس صبحونه گذاشتم 

یکبار عکس لباس 

یکبار هم دیشب گفتم با ماهی 40 الی 50 یا حتی 100 میشه زندگی معمولی کرد ن لاکچری 

دیونه شدم از دیشب هزاران نفر ریپلای کردم توضیح دادم پوستمو کندن هیچی نگید نی نی سایت 

به امید روزهای خوش 💝

صحیح

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

دیگه ۱۰۰ میلیون خیلی زیاده مگه اینکه همش از بیرون غذا و امکانات بگیری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

واقعا هم نمیشه با این مقدار پول زندگیه لاکچری ساخت 

کرایه ی خونه. خرج ماشین. خرج مدرسه ی بچه. خرج شکم. میوه. خشکبار. لباسم ک به کنار 

ی مانتوی پاییزه خواستم بخرم ۲ملیون بود 

اگه بازم امضامو پاک نمیکنین بگم این کاربری دست دو نفره ک وقتایی ک نمیخوان با کاربریه خودشون تاپیک بزنن راهنمایی بگیرن داخل این کاربری تاپیک میزنن ❤❤❤❤چرا همش پاک میشه اه 

والا ما با ماهی ۱۰ تومن داریم زندگیمون رو میچرخونیم 

نی نی سایت همش لاف میزنن 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

عزیزم😂😂😂

اخه اصلا نمیشه خورد و خوراکارو‌باهم مقایسه کرد

اینجا فقط جبهه میگیرن

اقا یکی مصرف برنجش زیاده یکی مرغش یکی میوه اش همینا هزینش کلی میشه تو این گرونی

یکی هم‌میبینی تو‌ماه اصلا یه وعده غذای گوشتی میخوره یا برنجی

والا هزینه ها که خیلی بالاست ما دو نفریم با ماهی نزدیک ۱۷ تومن قشنگ زاییدیم🫠

خب چرا تاپیک میزنید پس وقتی راجب موضوعی تاپیک میزنی باید با صبر و حوصله هم جواب کاربرایی که اومدن داخل تاپیک وسوال دارن بدین

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
2809