2777
2789
عنوان

بچه سر سه روز پریودیم قطع شده تورو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
اره هفته قبلش رفتم باشگاه سنگسن تمرین. کردم حتی ماه. قبلش تا سه روز خون اومد اونم شدید بعد تا رو ...

یک هفته قبل از پریود باید به بدن استراحت بدی حتی لباس زیر آزاد بپوشی، ورزشی که کردی اثرشو گذاشته

خب پس بخاطر تنبلیه ماه بعد اگه تکرار شد برو دکتر

یعنی شدید شده اخه هیچکدوم از علائم تنبلیو غیر از این ندارم عجب داستانیه ها 

الان که استرس مهاجرتم دارم چرا باید این شکلی بشم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک هفته قبل از پریود باید به بدن استراحت بدی حتی لباس زیر آزاد بپوشی، ورزشی که کردی اثرشو گذاشته

مثلا من ورزش کردم بیشتر خون بیاد تازه سه روزم زودتر شدم 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نه ماه پیش اوکی بودم این ماه این شکلی شدم

تاپیک‌ها‌ی قبلت رو دیدم تنبلی داری. منم تنبلی دارم. چند ماه اینجوری بودم ولی خب من تنبلیم شدیده و معمولا پریودم بدون دارو نامنظمه. اون مدت ال‌دی مصرف می‌کردم دکتر می‌گفت بخاطر اونه که خونریزی کم شده. اگه پریودت منظمه فکر نمی‌کنم مشکل خاصی باشه. 

2804
تاپیک‌ها‌ی قبلت رو دیدم تنبلی داری. منم تنبلی دارم. چند ماه اینجوری بودم ولی خب من تنبلیم شدیده و مع ...

نه پریودیم منظمه  مثلا با دو روز تاخیر یا کمتر میشم 

باردارنیستی

نه عزیزم رابطه محافظت ششده دارم

یعنی شدید شده اخه هیچکدوم از علائم تنبلیو غیر از این ندارم عجب داستانیه ها الان که استرس مهاجرتم دار ...

باید بری سونو و آزمایش بدی مشخص بشه شایدهم اصلا طبیعیه 

برو انشاالله که چیزی نیست 

باید بری سونو و آزمایش بدی مشخص بشه شایدهم اصلا طبیعیه برو انشاالله که چیزی نیست

خداکنه دعا کنین نرمال باشم یا  بخاطر کاهش وزنم باشه