2777
2789

جاریم باباش زنده است ولی خونه و مغازه اش رو فروخته سهم بچه هاشو داده خودش و خانمش هم یه آپارتمان کوچیک خریدن رفتن اونجا. جاریم قراره این پولش رو خرج خرید خونه جدید کنه بده اجاره. خونه قراره به نام خودش باشه اجاره اش هم واسه خودش.  از الان با شوهرش طی کرده.

حالا خواهرشوهرام که تا دیروز می گفتن داداشمون حیف شده جلو جاریم سجده می کنن. اصلا یه پاچه خواری هایی می کنن که عجیب غریبه! قسمت بدش اینه که الان با من بد شدن 😂 خب من الان چکاره بیدم؟؟؟؟؟؟

اینم بگم البته منم بابام اموالش زیاده ولی همه اش رو یا خودش داده به پسراش یا اونا بالا کشیدن 😊 قرار نیست به من هیچی برسه. شوهرم خیلی مرد منطقی و عاقلیه مطمئنم اصلا در شان خودش نمی بینه چیزی به روم بیاره. ولی کاش حتی تو دلش هم مقایسه نکنه. خواهرشوهرام مدام میان به شوهرم میگن به داداشت هشت میلیارد رسیده. زندگیش قراره زیر و رو بشه.

ایندفعه بگو جه خوب. به اسم داداشتت میشه همش.

اگه گفتن نه به اسم جاریته . بگو پس برادرشوهرم چی ؟ 

وای یعنی هیچی به نام اون نمیکنن از این ۸ میلیارد ؟ 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

دنیا همینه دیگه آدم ها رو با مالشون میسنجن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

خواهرشوهرات چه پرروئن

بگو به داداشتون نرسیده که خوشحالین به زن داداشتون رسیده اونم پول اجاره خونشو بر میداره خرج قر و فر خودش میکنه

چرا بعضیا اینقدر فضول و دنبال حرفن

به داداشش؟؟؟؟؟ جاری خانم که همه چی بنام خودشه پول اجاره هاشم مال خودشه یک پاپاسی هم به داداشش نمیرسه

هشت میلیارد😅😅

ولی شما چرا بایداز حقوق قانونی خودت در اموالپدرت محروم باشی؟!   ان شاالله مشکل شماهم حل بشه

🖤🖤 و امان از آه سردی که داغ دل را تازه میکند...  اگر دوست داشتید روح آسمانیهامون رو به شیرینی یک صلوات مهمان کنید🖤🖤

به داداشش؟؟؟؟؟ جاری خانم که همه چی بنام خودشه پول اجاره هاشم مال خودشه یک پاپاسی هم به داداشش نمیرسه ...

چون بابا مامانم پسر دوستن. هنوز زنده ان و همه زندگیشون واسه پسراشونه. بابام یه باغ داره من سه ساله حتی پامو داخل باغش نذاشتم.

پول احترام میاره

و این غلطه متاسفانه

توی بلند مدت بقیه متوجه میشن ک غلطه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

خاندان شوهر چه اتتظاری داری ازشون باید مقایسه اینا کنن ...یا یه نقطه ضعف بگیرن به زندگیای عروسا گند بزنن هی بگن مهم نباشه برات همون شوهرت منطقیه کلیه ..شوهرتم بگه دست پدرش درد نکنه ..خداروشکر من خانواده خانومم پول بدن به دخترشون دست نمیزنم مال خودش دوست داشته باشه خرج میکنه دوست نداشته باشه میزاره بانک سودشو میگیره.چندبار بگه حله 

2809