2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4624 بازدید | 272 پست
به منم میگن دروغ میگی و .....کلا فقط کسی که بیاد از ناامیدی حرف بزنه و گله و شکایت کنه فقط راستگوعه ...

هی چی بگم انشالله حال آنه زودتر خوب بشه فقط

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
ده تا عکس از دیروز فرستاد منتهی برا من و اون مهم نیس کسی باور کنه یا نه اصراری هم نداریم اونم اگ تاپ ...

عکس که گذاشت همه ی ما دیدیم

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ندارم ، می‌زاری لینکشو لطفا

dgbaha.com

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
2805
خانوما خواهشن هی نگین فیکه و دروغ میگه والا من سر بچه اولم پدرم در اومد بیمارستان دولتی رفتم فک کنید ...

خاک تو سرشون پس اینهمه که میگن جون مادر برامون مهمه و زایمان طبیعی به نفع مادره دروغ و چرت محضه فقط بخاطر نفع خودشون میگن طبیعی بهتره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
از روی عکس هایی که گذاشتن کاربرها متوجه شدن فتوشاپ هست. اگر سایت دختر گرانبها رو داری ایشون یکی از ف ...

عزیزم یکجا بچه ها گفتن انگشت وسطتو بگیر بالا رو ب دستگاهی ک بهت وصله عکس گذاش یکجام گف ناهارش حوجس از غذای نصفش عکس داد.....هیییچ پقت قضاوتش نکنین یکی ک داره وضع حمل میکنه االان مث برگ گل پاک میشه چجوری دلتون میاد خدا نمیبخشتون

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2809