2777
2789
عنوان

اونایی که با هواپیما سفر داخلی میرید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست
ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید ...

تو گوشی هم میتونی نشون بدی اما اگه پرواز تاخیر داشته باشه و بخوای کنسل کنی باید پرینتش کرده باشی که مهر بخوره

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید ...

میتونی ام توی گوشی نشون بدی هم پرینت بگیری.بلیط که میخری توی کاربریت هست بلیتت میتونی توی گوشیت دانلود کنی یا پرینت هم بگیری .به متصدی پرواز نشون بدی اوکیه.کد داره که توی سیستم شرکت هواپیمایی هست با کارت شناساییت تطبیق میده.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پرینت بگیری بد نیست نگرفتی هم نگرفتی  برای کارت پرواز کارت ملی فقط می خوان . بلیط و نگاه نمی کنن. چون اسم و کد ملی تو سیستمشون هست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
2805
بله یه پرینت از بلیطی که تهیه کردین میاد رو گوشیتون اون و همراه داشته باشین البته اونجا همه چی ثبته ...

ممنونم. شرمحده یه سوال دیگه 😣 قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره پروازم برم توی صف برای گرفتن کارت پرواز؟ بعد کدوم سمتی برم؟ بارمو کِی تحویل بدم

نه دیگه کارت ملیتو نگاه میکنن با کد ملیت چک میکنن بهت کارت پرواز میدن ،فقط عکس بیلیطو دانلود کن محض ...

ممنونم عزیزم. ببخشید قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره‌ی پروازم برم توی صف برای گرفتن کارت پرواز؟ بعد مرحله ی بعدش چیه؟ بارمو کِی و کجا باید تحویل بدم؟

همونجا توی سایت پی دی اف رو میتونی دانلود کنی. نه فقط توی گوشی داشته باش، نمیخواد پرینت بگیری

ممنونم عزیزم. ببخشید قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره‌ی پروازم برم توی صف برای گرفتن کارت پرواز؟ بعد مرحله ی بعدش چیه؟ بارمو کِی و کجا باید تحویل بدم؟

براهواپیما بلیط نیاز نیست ببری با کارت شناسایی برو خودشون چک‌میکنن بلیط داری یانه

نه من همونجا تو سایت بعد خرید پی دی افشو میگیرم سیو میکنم و محض احتیاط میفرستم تلگرام شوهرم بعد برو ...

بابت توضیحات کاملت ممنونم عزیزم. 🌹 ببخشید قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره‌ی پروازم برم توی صف برای گرفتن کارت پرواز؟ یعنی تا رفتم داخل مانیتورها رو نگاه کنم، شماره پروازمو پیدا کنم و توی مانیتور مینویسه که توی کددم صف و باجه باید برم؟ بعد مرحله ی بعدش چیه؟ بارمو کِی و کجا باید تحویل بدم؟

ممنونم. شرمحده یه سوال دیگه 😣 قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره پروازم برم توی صف برای گرفتن ...

میری میشینی تا شماره پروازتون و اعلام میکنه بعد میری تو صف برای گرفتن کارت پرواز 

میتونی ام توی گوشی نشون بدی هم پرینت بگیری.بلیط که میخری توی کاربریت هست بلیتت میتونی توی گوشیت دانل ...

ممنونم عزیزم. ببخشید قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره‌ی پروازم برم توی صف برای گرفتن کارت پر ...

انقد نگران نباش . همه ی ما یه بار بوده ک اولین بارمون بوده. میری اونجا هزار نفر هستن میپرسی و به راهت ادامه میدی. 

ممنونم عزیزم. ببخشید قدم اول توی فرودگاه اینه که براساس شماره‌ی پروازم برم توی صف برای گرفتن کارت پر ...

اولین کار اینه که تو‌ صفحه نمایش نگا میکنی اگه زد پرواز مثلا شیراز دریافت کارت پرواز مثلا گیت۲

میری تو همون گیت بارتو میدی تحویل کارت پردازم میدن میری قسمت اصلی

بعد سوار اتوبوس میشی میری هواپیما د پروااااز

2809