2777
2789
عنوان

بیاین🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺گوش پسرمم

495 بازدید | 28 پست

سلام خواهش میکنم راهنماییم کنین

پسرمو هفته پیش بردم حموم انگار آب رفت تو گوشش بعد چند روزی علائم سرماخوردگی داشت و الانم درد گوش ۳روز پیش بردمش دکتر بهش سفکسیم داد با سرم و آمپول که همونجا زدن بعد دوروز که دارو دادم بهش از تو گوشش ترشح میریزه طوری که گوشش کثیف میشه

ولی امروز خیلییئ کمتر از قبل شده

دکترگفت تا۶روز دارو بده به نظرتون یکشنبه نوبت داره ببرمش دوباره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍

فردا ببرش حتما گوشش عفونت داره..خدای نکرده پرده گوشش آسیب میبینه

با سفکسیم عفونت گوش خوب نمیشه

آنتی بیوتیک قویتر میده و قطره

حتما متخصص ببر. نه پزشک عمومی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این محفظای گوش برای بچه بگیر موقع حمام 

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

2803
داروهای رو سروقت و مرتب بهش بده حتماپرده گوشش آسیب دیده ک ترشحات داره انشالله ک سریع ترمیم میشه

پرده گوش؟ یعنی چیکار شده ؟ اخه ضربه نخورده که

وای خدااا😫😫پاره شده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا ببرش حتما گوشش عفونت داره..خدای نکرده پرده گوشش آسیب میبینهبا سفکسیم عفونت گوش خوب نمیشهآنتی بی ...

اینو دکتر خودش داد متخصص اطفاله

الان نسبت به دیروز خیلی کمتر شده

فردا ببرم آموکسی سلین خوبه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو دکتر خودش داد متخصص اطفالهالان نسبت به دیروز خیلی کمتر شدهفردا ببرم آموکسی سلین خوبه؟

نه آموکسی سیلین از سفکسیم ضعیفتره

اون موقع گوشش عفونت نمیومده

پسرم اینجوری شد اتفاقا سفکسیم هم میخورد ولی دکترش گفت خداروشکر زود آوردی وگرنه پرده آسیب میدید...یا اموکسی کلاو میدن یا چیز دیگه..ولی حتما قطره میدن کع خیلی مهمه

بعد از خوب شدنشم بردم نوارگوش که مطمئن بشم سالمه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
2804
نه آموکسی سیلین از سفکسیم ضعیفترهاون موقع گوشش عفونت نمیومدهپسرم اینجوری شد اتفاقا سفکسیم هم میخورد ...

پس فردا میبرمش 

به بچه۱۱ماهه آموکسی کلاو میدن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم نترس چون سنشون کمه سریع ترمیم میشه فقط خیلی خیلی مهمه ک داروهاش رو دقیق و به موقه بدی

سروقت میدم گفت هر ۱۲ ساعت سفکسیم با نئوتادین بدم

حالا میگن ضعیفه سفکسیم دوباره ببرمش دکتر؟

اخه گفت تا۶روز داروهاشوبده هنو سه روزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
اینو دکتر خودش داد متخصص اطفالهالان نسبت به دیروز خیلی کمتر شدهفردا ببرم آموکسی سلین خوبه؟

گوشش عفونت داره احتمالا چرک خشک کن بده بعد اگه میتونی عنبر نسا دود کن کلش بگیره دوده بره تو گوشش

ببخشید اسی محافظ گوش منظورم بود اشتباه تایپی شد 

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

2801