2777
2789

الانم اومدم تو پذیرایی گریه میکنم هیچکدومشون براشون مهم نیست 

امروز از صبح هیچی نخوردم حتی آب هم نخورده بودم الان سر درد گرفتم رفتم یدونه قرص خوردم فقط

ازشون بدم میاد خود به خود باهام قهر کردن اصلا منو درک نمیکنن اصلا براشون مهم نیستم 

فقط خودشون باهم خوشن میگن می‌خندن من اضافه ام تو ایم زندگی هیچ دوستی هم ندارم چون با همشون قبل کنکورم قطع ارتباط کرده بودم که بهتر درس بخونم الان همه ی اونا وضعشون از من بهتره حسرت میخورم میگم کاش میشد برگردم عقب منم میتونستم برم رفیق بازی و اینا کنم هی بهم خوش بگذره انقدر منت مامان بابامو نکشم اوناهم اینجوری مثل اضافه ها باهام رفتار کنن 

الان دارم گریه میکنم بابام داره فحشم میده

چطوری خودکشی کنم که حتما بمیرم؟ خسته شدم دیگه دوست دارم صبح دیگه بیدار نشم 😭

عینش نیومد دوستان یک اصلاح تورکی هست 😁ب معنی عین خیالش نبود 

وای با مزه بود استفاده از یک اصطلاح زبان دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امسال انتخاب رشته نکردم ولی الان پشیمونم میگم کاش میکردم الان میرفتم دانشگاه

منم انتخاب رشته کردم و وضعم همینه 

نمی‌دونم چرا واقعا این احساس و داریم حتما واسه سنمونه 

تو خونه موندن برای یه دختر بدترین مجازاته منم الان که فارغ التحصیل شدم میفهمم و درکت میکنم ،هرروز دارم زجر میکشم ،یه کار پیدا کن برو سرکار

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم خندیدم خیلی باحال گفتما ب شوخی تو فارسی میگیم میخندیم

😂اره ما هم ولی برای غیر تورک ها نا اشناس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.