2777
2789

دلم خیلی شکسته

هزار تیکه ست

از طرفی دارم جدا میشم و طرفم توهین میکنه

از طرفی نتونستم هنوز به خانواده مستقیم بگم میخوام جدا شم. یه خواهرام میدونه فقط

از طرفی هفته پیش یکی از بهترین دوستام زنگ زد احوالم بپرسه (در جریان زندگیمه) ، شماره شوهرمو میخواست و بعدشم گفت تو که قصدت جداییه، من ازش خوشم میاد!

واسم دیگه مهم نی شوهرم با کسی باشه الان ولی نمیدونم چرا واسم سنگینه دوستم اینو گفت. من توقع نداشتم.

از طرفی تو نی نی سایت دلم شکسته.

از طرف دیگه قبلا کراتین کار بودم ریه م داغونه. میخوام یه جا برم کار، گیرم نمیاد یا حقوق پاره وقت کمه ، تو دیوارم هرچی آگهی هست میخوان بکشونن تلگرام و واتس عکس بگیرن و...

از یه طرف دیگه جمعه هم آزمون بانک دارم هم سالگرد پدرمه. سراسر استرسم

دلم گرفته از تمام اینا 

تا کی میشه پنهان کرد جدا شدنو؟ کاش میشد هیچوقت نگفت ولی نمیشه.

مادرم مریضم،،، فعلا گفتم شوهرم عسلویه کار گیر آورده رفته

میترسم بگم بدتر شن

همه اینا یه طرف

دوستت :)

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

فقد دوستت فازش چی بود😐

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل جداییتون چی هس

شاید همین دوستت موش دونده؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم اگه همه ی فکراتو کردی و تصمیمت قطعیه بهتره زودتر اعلام کنی اکه نه که فعلا سکوت بهتره 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

فقط اونجایی ک رفیقت گفته شماره همسرتو بده 

بگو من چیزی رو ک بالا اوردم دیگه نمیخورم 

توهم دستمالی منو ببر استفاده کن لیاقتت در همین حده 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

عجب دوستی داری تو

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689