2777
2789
عنوان

مامانم دیگه ظرفشو هم برنمیداره شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 50 پست
ازبچگیت تاحالا پخته جلوت گذاشته چندروزم توبکن

والا ب خدا انگار وظیفه اش هست 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا بابام نبود خوب بیدار میشد میگفت میخندید غذا درست میکرد.تنبله

دنبال چرا و چطور  نباش 

دختر بزرگی شدی انجام بده فعلا 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2803

مادرتون مگه نوکر شماست؟؟؟ک هرروز همیشه در اختیارتون باشه ی عمر زحمتتون رو کشیده شماهم وظایفی دارید تو اون خونه بدم ینی چی ک غذا بلد نیستم آذم بچه بزرگ میکنه ک عصای دستش باشه ن ک زورش بیاد غذا درست کنه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
اون وقت من و پدرم کاملا گشنه میمونیم

فقط واسه خودتو پدرت غذا بزار 

مامانت میبینه تو کار میکنه دیگه اون خودشو میکشه کنار

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

افسردگی گرفته درکش کنید ی عمر براتون زحمت کشیده کمکش کنید

بچه هم بودم از مدرسه میومدم میگفتم ناهار چیه میگفت بیا برات کیک خریدم.اکثر اوقات سوسیس و کالباس و اش بهمون میداد

الهی مادرت کمی افسرده شده 

شما هم دنبال کار خودتون برید بزارید بلند شه کار کنه براش خوبه سرگرمی هست

فقط کار رو به بی احترامی نکشید و مدام بگید مادر باید تو خونه حمایتگر باشه نگا مامانای مردم بکن کدبانوی خونه هستن تازه شاغل هم هستن وقتی برگشت سر کارش تو خونه هم با پدرت هماهنگ کن یه کادوی خوب براش بگیرید 

سعی کنید فقط درباره چیزای خنده دار هم حرف بزنید کلا جو رو شاد کنید 

بچه هم بودم از مدرسه میومدم میگفتم ناهار چیه میگفت بیا برات کیک خریدم.اکثر اوقات سوسیس و کالباس و اش ...

فقط باید درک کنید گلم ......امیدوارم حالشون بهتر بشه 

فقط واسه خودتو پدرت غذا بزار مامانت میبینه تو کار میکنه دیگه اون خودشو میکشه کنار

چقدر بیرحمید مگه  مادر یه عمرفقط براخودس غذاگذاشته

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مادرتون مگه نوکر شماست؟؟؟ک هرروز همیشه در اختیارتون باشه ی عمر زحمتتون رو کشیده شماهم وظایفی دارید ت ...

من وایسم خونه فقط کلفتی کردن اون وقت شما میخوای خرج منو دربیاری؟میخوای جا من بری سرکار؟فهمیدی گفتم از صبح باید برم سرکار تا شب؟

من وایسم خونه فقط کلفتی کردن اون وقت شما میخوای خرج منو دربیاری؟میخوای جا من بری سرکار؟فهمیدی گفتم ا ...

نگفتم نرو سرکار حالا ک نرفتی بدشم بری هزاران زن هستن شاغلن دوتا بچه یا بیشتر دارن خونشونم همیشه تمیز و مرتب قرار نیس شما مثل اونا باشی ولی حداقل میتونی در حد توانت کمکمش کنی 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
نگفتم نرو سرکار حالا ک نرفتی بدشم بری هزاران زن هستن شاغلن دوتا بچه یا بیشتر دارن خونشونم همیشه تمیز ...

اون زن شوهرش بهش نفقه میده.من برام چیکار کردن؟فقط قضاوت میکنید اه