من خیلی وقتا که با پارتنرم میرم بیرون دوستامم هستن و خیلی نرماله ولی امروز قراره یکی از دوستام که خیلی خوشگل و اغواگره هم باشه و واقعا نگرانم که نکنه پارتنرم ببینه اون از من سرتره و ازم زده شه. میدونم که رفیقم کاری نمیکنه و هول نیست اما دوست پسرمو مطمئنم نیستم
چیکار کنممم؟ 😭
به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایا لطفا سطح دغدغه های منو به این سطح کاهش بده خواهش میکنم
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
هیچکاری نکن ب خودت برس و برو اگر طرف دوست داشته باشه هیچ دختری چسمشو نمیگیره ولی اگر دل هرزه ای داشته باشه خودش میره لازم نیست تو کاری بکنی حالا دوستت نه ی دختر دیگه
خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .