2777
2789

من سه روز زودتر پریود شدم دیروز خون ریزیم در حد ۲/۳لیوان بود امروزم در حد دو تا سه تا قاشق نکنه دارم یائسه میشم اینک بگم من همیشه تا  روز دوم خون ریزی داشتم روز سوم دیگه به لکه بینی و قهوه ای شدن میرفتم  هزچی زعفرون خوردمم فایده. نداره کلا هم پریودیام سه چها روزه اس ولی دو روزه نداشتم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمتر از سه روز خون استحاضه هستش،خون حیض باید سه روز پشت هم باشه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سه لیوان خون دفع کنی بیهوش میشی

نه ۲/۳لیوان نه سه لیوان 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
کیست تخمدان داری پیاده روی سنگین کن و گرمی بخور

من بدنسازی کار میکنم  هر شیش ماهم سونوگرافی دادم ماه پیش اوکی بودم این ماه این شکلی شدم