2777
2789
عنوان

مذهبیاوعارفاهمتون بریزین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 44 پست
ـچرا اتفاقا جواب سوالتون همینه خدا عذاب نمیده کارایی ک خودمون باعثش شدیم نتیجش میشه این ک عذاب ببینی ...

تموم آیه هایی که برای عذاب توی قرآن هست واسه پیشگیریه نه پیشگویی یعنی شما برای اینکه بچتون معتاد نشه مجبورید یه کم مثلا بترسونیدش اونم فقط به این خاطر که به خودش آسیب نزنه ولی اگه هم بره معتاد بشه به خودش آسیب زده ولی شما رهاش نمیکنید و اتفاقا کمکش میکنید تا خوب بشه و مجبوره یه چند روزی درد بکشه تا بدنش سالم بشه و این درد برای خوب شدنشه و منظور قرآن هم همینه اگه ما گاهی سختی یا درد میکشیم برای خوب شدن ماست تا ما بتونیم با سلامت کامل به خوشبختی برسیم و مخاطب قرآن اون ساحَت بینهایت شما هست نه این جسم و ظاهر محدودتون...

تموم آیه هایی که برای عذاب توی قرآن هست واسه پیشگیریه نه پیشگویی یعنی شما برای اینکه بچتون معتاد نشه ...

شماتجربه نزدیک به مرگ داشتین؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
طبق حقیقتی که می بینم و از تجربه ها شنیدم....این حقیقت رو شما هم می تونید ببینید..

شمامثال قشنگی زدید کاش خدا واقعا این باشه که شما میگی من ازش میترسم حس میکنم بامن باخشم ونفرت رفتارمیکنه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
2804

یکی از معصومین فرمودند جوری زندگی کن که انگار همیشه زنده ای و جوری ب فکر آخرت باش ک انگار فردا میمیری

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

باید آیه قبل و بعدشم بخونی . یه همچین آیه ای رو قبلا خوندم که نوشته کسی که فقط دنیا رو میخواد خدا دنیا رو بهش میده ولی در آخرت دوزخ نصیبش میشه . آیات بعدی میگه بعضی ها میگن ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الآخرت حسنه و قنا عذاب النار . خدا به اونها هم دنیا رو میده هم آخرت و از آنش دوزخ محفوظ میشن . داره طریقه درست دعا کردن رو میگه که هم باید به فکر دنیا باشید هم آخرت . 

شاید تو معنی اینجوری به نظر برسه،ولی خوب تفصیرش نکردن🤌

مثال:بشین،بتمرگ و بفرما هر سه تاش یه معنی داره.ولی کجا استفاده بشه مهمه☝️

ولی کلن بهشتو جهنم همین دنیاست.دلتو به اون دنیا خوش نکن جانم😉

2805

نه منظور آیه اینه که فقط دنیا رو نخواین و آخرت رو رها نکنین. یعنی هم دنیا رو بخوایم هم آخرت. آیات قرآن و دعاهای معصومین هم به دنیا توجه دارن هم آخرت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2801