kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 817 عنوان امکانش هست حس ششم بیاد 144 بازدید | 25 پست انرژیم افت کرده برای خودم و نمیتونم درست متوجه شممیشه اگه هست کسی بهم بگه تا بپرسم مرسی عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده 1403/07/13 | 00:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 منم دنبال یه حس شیشممخودم قبلنا حس شیشمم قوی بودولی از بس اهمیت ندادم به این موضوع کلا دیگه اون حسارو ندارم
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 817 منم دنبال یه حس شیشممخودم قبلنا حس شیشمم قوی بودولی از بس اهمیت ندادم به این موضوع کلا دیگه اون ح ... بپرسم شاید تونستی کانکت شی؟ عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 بپرسم شاید تونستی کانکت شی؟ فکر نکنماگه سوالت همینیه که نوشتی که نمیدونم چرا چون خودمم مثله تو درسو متوجه نمیشم و تمرکز زیادی ندارمیه سری دلایل رو راجبش خوندم که بیشترش راجب گوشی و امواجش بود
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 817 فکر نکنماگه سوالت همینیه که نوشتی که نمیدونم چرا چون خودمم مثله تو درسو متوجه نمیشم و تمرکز زیادی ند ... نه سوالم این نیست ولی در هر صورت مرسییی رنگ قرمز و سبز و مشکی بهت میاددد:) موهاتو باز بذاری قشنگ تری عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 نه سوالم این نیست ولی در هر صورت مرسییی رنگ قرمز و سبز و مشکی بهت میاددد:) موهاتو باز بذاری قشنگ تری حالا سوالتو بپرس شاید بتونم کمک کنم اگه تجربشو داشته باشم یا بدونم.دقیقا همینهه .از کجاا میدونی بهم میاد؟
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 817 حالا سوالتو بپرس شاید بتونم کمک کنم اگه تجربشو داشته باشم یا بدونم.دقیقا همینهه .از کجاا میدونی بهم ... حس ششمم خب:/ سوالم اینه چرا برام تایم نمیذاره یعنی منظورش اینه برو؟ عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 حس ششمم خب:/ سوالم اینه چرا برام تایم نمیذاره یعنی منظورش اینه برو؟ عهه نمیدوستمم خودت حس شیشمیی
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 حس ششمم خب:/ سوالم اینه چرا برام تایم نمیذاره یعنی منظورش اینه برو؟ تو روز چقدر تایم میزاره؟شاغله؟
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 حس ششمم خب:/ سوالم اینه چرا برام تایم نمیذاره یعنی منظورش اینه برو؟ نه اگه میخواست بگه برو یا یا با حرفاش سردت میکرد یا مستقیم میگفت. جدیدا براشون مهم نیست خیلی مسقیم حرفو میزنن
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 817 تو روز چقدر تایم میزاره؟شاغله؟ اره ۱۲ ظهر تا ۲ /۳ شب ولی بینش تایم استراحت داره حالا متعهدم نیس زیاد ولی خب دوس دارم بدونم چرا خب عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 817 نه اگه میخواست بگه برو یا یا با حرفاش سردت میکرد یا مستقیم میگفت. جدیدا براشون مهم نیست خیلی مسقیم ح ... زشته دیگه با روح و روان ادم بازی میکنن:) روی ناخنات حساسی؟ عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 اره ۱۲ ظهر تا ۲ /۳ شب ولی بینش تایم استراحت داره حالا متعهدم نیس زیاد ولی خب دوس دارم بدونم چرا خب باهاش صحبت کناز الان سعی کن سوالتو بپرسی نه اینکه تو مغزت باهاش کلنجار بری.ولی تایم کاریش زیاده .
m81setayesh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2171 زشته دیگه با روح و روان ادم بازی میکنن:) روی ناخنات حساسی؟ ارهه حساسم . چطور؟
doctor_angel عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 1795 زشته دیگه با روح و روان ادم بازی میکنن:) روی ناخنات حساسی؟ عزیزم میشه منو بگی لطفا ؟ اولین باره میخوام آخه اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب!❤️🩹🌿