2777
2789
عنوان

امکانش هست حس ششم بیاد

124 بازدید | 25 پست

انرژیم افت کرده برای خودم  و نمیتونم درست متوجه شم

میشه اگه هست کسی بهم بگه تا بپرسم مرسی

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده
منم دنبال یه حس شیشممخودم قبلنا حس شیشمم قوی بودولی‌ از بس اهمیت ندادم به این موضوع کلا دیگه اون ح ...

بپرسم شاید تونستی کانکت شی؟ 

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپرسم شاید تونستی کانکت شی؟

فکر نکنم

اگه سوالت همینیه که نوشتی که نمیدونم چرا چون خودمم مثله تو درسو متوجه نمیشم و تمرکز زیادی ندارم

یه سری دلایل رو راجبش خوندم که بیشترش راجب گوشی و امواجش بود

فکر نکنماگه سوالت همینیه که نوشتی که نمیدونم چرا چون خودمم مثله تو درسو متوجه نمیشم و تمرکز زیادی ند ...

نه سوالم این نیست 

ولی در هر صورت مرسییی 

رنگ قرمز و سبز و مشکی بهت میاددد:) 

موهاتو باز بذاری قشنگ تری 

نه سوالم این نیست ولی در هر صورت مرسییی رنگ قرمز و سبز و مشکی بهت میاددد:) موهاتو باز بذاری قشنگ تری

حالا سوالتو بپرس شاید بتونم کمک کنم اگه تجربشو داشته باشم یا بدونم.

دقیقا همینهه .از کجاا میدونی بهم میاد؟

حالا سوالتو بپرس شاید بتونم کمک کنم اگه تجربشو داشته باشم یا بدونم.دقیقا همینهه .از کجاا میدونی بهم ...

حس ششمم خب:/ 

سوالم اینه چرا برام تایم نمیذاره یعنی منظورش اینه برو؟ 

حس ششمم خب:/ سوالم اینه چرا برام تایم نمیذاره یعنی منظورش اینه برو؟

نه اگه میخواست بگه برو یا یا با حرفاش سردت میکرد یا مستقیم میگفت. جدیدا براشون مهم نیست خیلی مسقیم حرفو میزنن

تو روز چقدر تایم میزاره؟شاغله؟

اره ۱۲ ظهر تا ۲ /۳ شب 

ولی بینش تایم استراحت داره 

حالا متعهدم نیس زیاد ولی خب دوس دارم بدونم چرا خب

نه اگه میخواست بگه برو یا یا با حرفاش سردت میکرد یا مستقیم میگفت. جدیدا براشون مهم نیست خیلی مسقیم ح ...

زشته دیگه با روح و روان ادم بازی میکنن:)  

روی ناخنات حساسی؟ 

اره ۱۲ ظهر تا ۲ /۳ شب ولی بینش تایم استراحت داره حالا متعهدم نیس زیاد ولی خب دوس دارم بدونم چرا خب

باهاش صحبت کن

از الان سعی کن سوالتو بپرسی نه اینکه تو مغزت باهاش کلنجار بری.

ولی تایم کاریش زیاده .