2777
2789

ما بعد عقد میریم خونه پدر شوهرم که یک واحد اپارتمان ۸۰ متریه

و این خونه رو پدر شوهرم خریده ولی کارای داخلی خونه رو شوهرم دو سال پیش ۲۰۰ میلیون هزینه کرده و اجاره دادن 

الان شوهرم میگه من میخوام رهن خونه رو بدم به پدرم  و خودم بشینم و ماهانه هم کرایه بدم بهشون در صورتی که پدرش چیزی نگفته این خودش این کارو میکنه که بعدا حرفی چیزی توش نباشه 

ولی وقتی شوهرم این‌همه هزینه کرده تازه رهن و کرایه هم که خب خود پدر شوهرم میگیره به شوهرم از رهن چیزی نداده(البته شوهرم میگه داده ولی بعید میدونم گرفته باشه)حالا درسته ما هم رهن بدیم هم کرایه؟

خب چه کاریه میریم بیرون اجاره میدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

شما میدونین اجاره میدین بقیه نمیدونن که میگن مفتکی نشستن.بعدشم اموال پدرومادر برا کی میمونه.اجاره ورژن دادین  موقع سالمندی وپیریشون اونهم باس پول نگهداری بدن تا نگهشون دارین

کاربری دست دونفر

اگه راضی نیستی برو‌بیرون اجاره کلا منت چیزی نباشه روتون

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

حقیقتا من نمیتونم درک کنم چرا پدر مادر باید از بچه شون اجاره بگیرن عوض اینکه اونا بهش کمک کنن اول زندگی تا یکم پیشرفت کنن مانعش میشن.. بهش بگو راضی نیستم ..بگو امورات پدرت قرار از اجاره ی تو بگذره خونه رو بدن به یه غریبه اجاره که بتونن بیشتر ازش بگیرن..بگو اون دویست تومن هم از پدرت بگیر بریم جایی دیگه

مادرشوهرم یه آپارتمان داره خونه ما درحال ساختن بود تاکامل بشه رفتیم آپارتمان اون یه سال اجاره دادیم ورهن هم دادیم

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند

اینکه نخای هر سال ب فکر جابه جایی خونه و پیدا کردنو اثاث کشی باشی خیلی خوبه 

ولی از ی لحاظ ک پیش مادر شوهر و پدر شوهزتی خیلی بده باید کنترل شده رفتار کنین 

ولی نظر شخصی من اینکه 

اگ قراره کرایه بدم میرم ی جا غریبه ک راحت تر باشم 

البته اینم بگم با ۲۰۰تومن رهن جایی پیدا نمیشه

وا خب خودت میگی پدرش چیزی نگفته شوهرت خودش میخواد اجاره بده...بنظرم خیلیم کار درستی میکنه شوهرت چون ...

از این نظر درسته منتی نیست ولی خب یکم داره زیاده  روی میکنه وقتی که اون خونه رو سرپا کرده یه منفعتی باید براس داشته باشه وگرن خب با اجاره بیرون خیلی فرقی نداره برامون

2809