2777
2789
عنوان

شوهر اسکل من 😑

372 بازدید | 17 پست

شوهرم دست بزن و فحاشی و تحقییر و  محدودیت و توهین میکنه 

هرکاری بگی در حقم میکنه 

بعد امروز دخترم ساعت هشت بیدارشده صبحا زود بیدار میشه ، که مامان کارتون بزار ، منم براش گزاشتم ، دیدم کلید انداخت اومد تو ساعت هشت صبح ، منم سریع تلوزیون خاموش کردم ، سریع میگه واسه چی ساعت هشت واسه بچه کارتون گذاشتی برای چی میذاری واسه چی پنهان کاری میکنی  کلی داد و چر و بحث ، منم میگم تو زندگی که گیر زیاد باشه خواه نخواه پنهانی کاری پیش میاد ، دخترم روزی یک الی یک و نیم ساعت کارتون میبینه ، گوشی ممنوعه براش ، دو نیم سالشه ، میگم مگه فرقی داره ساعت هشت کارتون دیدن یا ده کارتون دیدن 

شاکی شد گف گف ، بعد میگه دوروز باهات مهربون شدم هوا برت داشت فکر کردی خبریه 😑😑 جنبه نداری حالیت میکنم یابو ، یجوری منت اون دوروز عزیزم و عشقم گفتنو منت کرد که انگار کوه جابه جا کرده یا چه لطف شایانی در حقم کرده ، ابراز عشق علاقه و درست برخورد کردن و محترم بودن و‌محترم شمردن منت داره ؟ 🫤

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاک تو سرش

حالا شوهر من فقط کله ی بچه رو میکنه تو کارتون ک صداش درنیاد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

چقدر شوهرت تو مخیه بابا خب بچس میگه اصرار میکنه مادر بدبخت چیکار کنه 

من بودم صد جور حرف ناجور بار شوهرت میکردم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی بچه حق نداره کارتون ببینه؟.چرا انقد حساسه؟

حق داره اما فقط یک الی یک و نیم ساعت چون چشماش ضعیف نشه 

مگه صبح اشکالی داره ساعت هشت کارتون دیدن ؟

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چرا همه نینی سایت شوهراشون تحفن پس این همه آرشام تهرانی و ارشاویر کیانی که تو رمانا مهربونم بودن با ...

تو باسن مرغن 🫤 خدا اخلاق به شوهرای ما دادنی کجا بودن اخه

چقدر شوهرت تو مخیه بابا خب بچس میگه اصرار میکنه مادر بدبخت چیکار کنه من بودم صد جور حرف ناجور بار شو ...

شب میگفت بزارم گفتم مادر بزار صبح که کارتون بزارم 

پاشده صبح میگه ببین مامان صبح شده کارتون میذاری ؟ 

ادم چی بگه اخه