سلام دوستای گلم ،همسرم اسم یکتا رو دوست داشت منم همش نی نیمون با این اسم صدا میکنم و انگار ب نظرم قشنگ اومده و بهش عادت کردم اما حالا انتخاب اسم کاملا سپرده دست خودم میگه دخالتی نمیکنم ، منم چون اون گفته بود یکتا حالا دو دلم همینو اوکی بدم یا نه🤦🏻♀️خیلی دلم میخواد ی اسم جدید و شیک با معنی قشنگ برا نی نیمون انتخاب کنم….نظرتون درباره ی این اسم لطفا میگین؟و اگه پیشنهاد اسم جدیدی دارین ممنون میشم بنویسید برام😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسم دلبخواه عزیزم، من و همسرم بین دوتا گیر کرده بودیم گفتیم بزاریم ببینم واکنش جوجه به کدومه
اولی رو صدا زدیم و دست گذاشتم رو شکمم واکنش نشون نداد
رو دومی انقد ورجه وورجه میکرد🥹
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
ای جاااانم ماشالله خدا حفظش کنه😍❤️اگه دوست داری اسمشو لطفا بهم میگی عزیزم؟
خدااتقددوسش داشت که بردش پیش خودش😊
خدا کوچولوی خودت حفظ کنه💚
هانا
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خدااتقددوسش داشت که بردش پیش خودش😊خدا کوچولوی خودت حفظ کنه💚هانا
قربون دلت بشم من دوستم،پیامتو دیدم همش اشکم داره میاد😓خودم تازه باردار شدم و این چند ماه خیلییییییی اذیت شدم از اول ک گفتن ساک هست بچه نیست احتمالا پوچه و رد میشه و حرفای دیگه….و یکی از نگرانیای بزرگم اینه ک خدایی نکرده اتفاقی نیوفته تا آخر ،میفهمم ک خیلی سخته😭💔اگه نی نی نداری و میخوای دوباره از ته دلم آرزو میکنم ی بارداری سالم و بی درد سر داشته باشی ،همیشه از ته دل خوشحال باشی عزیزدلم❤️
قربون دلت بشم من دوستم،پیامتو دیدم همش اشکم داره میاد😓خودم تازه باردار شدم و این چند ماه خیلییییییی ...
واقعن واقعن ازت معذرت میخوام و متاسفم تورو خدا ببخشید که اشکتو دراوردم تو الان شرایطتت خاصه🥹💚درکت میکنم منم تمام اینروزا رو گذروندم ولی بچتو بسپار دست خدا، خدا بد بندشو نمیخواد
ممنون میشم که دعام میکنی عزیزم😘🫂
انشالا خوشکلت بسلامت بیاد بغلت😍