اول دو روز پریودم جلو میوفتاد بعد از چند وقت قبل شد چهار روز الآنم که شده شیش روز از اونور هم ده روز پریود میشم . قطعا یه آدم سالم نمیتونه اینجوری باشه مگه نه
اول رابطه ی مرگ و پریود رو با رسم شکل به من توضیح بده🤔
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همیشه ی خدا پریودم نامنظمه، از مجردیم تا حالا..... هنوز که نمردم شکر خدا 😁😁
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نمیدونم تجربه اینقدر عقب انداختن ندارم معمولا منظمم همیشه ولییییی
من جدیدا خیلی درد دارم جوری که مجبور میشم قرص بخورم بعد خونریزیم بند میاد
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نمیدونم تجربه اینقدر عقب انداختن ندارم معمولا منظمم همیشه ولیییییمن جدیدا خیلی درد دارم جوری که مج ...
من با عقب انداختن هیچ مشکلی ندارم مشکل من جلو انداختنه . تو عمرم فقط یکبار یک ماه پریود نشدم که اونم تحث تاثیر افسردگی و نخوردن غذا بود بعدش دیگه یادم نمیاد عقب انداخته باشم شاید دو سه روز اونم یادم نمیاد چندسال قبل بود
من با عقب انداختن هیچ مشکلی ندارم مشکل من جلو انداختنه . تو عمرم فقط یکبار یک ماه پریود نشدم که اونم ...
شاید هورمون هات بهم ریخته
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا