دوستان دکتر برام قرص امگا۳ بدون جیوه نوشته،پرسنل داروخونه ی نزدیک ما یکم کرم دارن مثل اینکه دیشبم کلی با شوهرم حرف زدن ک آره خانومت بارداره و این حرفا و شروع کردن خندیدن ک شوهرم اومد برام تعریف کرد و گفت اینا دیوونن انگار و…..دیدم رو قرص هم ننوشته بدون جیوه،عصبانی شدم زنگ زدم به داروخانه اول پرسیدم بدون جیوه دارین گفت نه معمولیه منم دعوا کردم باهاشون و هرچی از دهنم دراومد گفتم ک غلط میکنید وقتی بدون جیوه ندارین به زن باردار میدین و به جای لاس زدن با مردم ببین نسخه چیه و ی سری حرفای دیگه دکتر گوشیو گرفت و گفت جدیدا همه بدون جیوه ن گفتم پس چرا ننوشته بازم حرف زشت زدم بهشون و قطع کردم،اما هنوز تخلیه نشدم ولی تمام بدنم داره از داخل میلرزه،چیکار کنم؟از طرفی دلم نمیخوام شوهرم دوباره بره ،خودم حضوری باهاش برم باز دعوا کنم؟!!!😓😭چرا اینجوری شدم من خیلییییی آروم بودم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مردم بدهکار حاملگی و زاییدن تو که نیستن پاچه شون رو میگیری،انگاری بقیه گفتن بیا حامله شو
وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊