2777
2789

کلی داد بیداد کردم چون الان از لحاظ مالی نباید یه شلوارم بخریم حالا این سوخت کلی داد بیداد کردم گلوم سوخته رفتش اتاقش دلمم براش میسوزه ولی همش خرابکاری میکنه پرده پاره کرده مبل پاره کل وسایل خودش زده شکونده نمیدونم چ برخوردی کنم باهاش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلش چیه؟بیش فعاله؟

نمیدونم انگار نمیتونه کاری نکنه دستمال کاغدی خسبس میکنه تیکه تیکه میکنه کاغذ هارو قیچی میکنه وسایل ها قاطی میکنه اصلا اینا برام مهم نیس جمع میکنم ولی اب ریخت تو تلوزیون قاطی کردم

نمیدونم انگار نمیتونه کاری نکنه دستمال کاغدی خسبس میکنه تیکه تیکه میکنه کاغذ هارو قیچی میکنه وسایل ه ...

بچه خواهرمنم اوتیسمه این کارا رامیکرد نخود لوبیاراقاطی میکرد همه چیا باقیچی ریز میکرد تلویزیونامینداخت اشیاراپرت میکرد البته اوتیسم س سالگی قابل تشخصیه چون حرف نمیزنن احتمال زیاد بچه شما بیش فعاله

بچه خواهرمنم اوتیسمه این کارا رامیکرد نخود لوبیاراقاطی میکرد همه چیا باقیچی ریز میکرد تلویزیونامیندا ...

ن از ۸ماهگی حرف زد درکش بالا زرنگ حفظی ایناش خوبه فقط خیلییی شلوغه