2777
2789
عنوان

من به این شوهر چی بگم

310 بازدید | 15 پست

داشت میرفت پیش دوستش بهش گفتم وقتی برگشتی. نون. کنسرو ماهی.قرص مفنامیک و محافظ دندون برای بچه بگیر.بعد شمردم گفتم ببین کلا چهار قلم باید بخری. خودم کمردرد دارم چند وقته نمیتونم برم بیرون خرید کنم.  عاغا رفته پیش دوستش ساعت ۱۱.۳۰ شب برگشته خونه.بادوتا بستی و ده تا جوراب مردونه😞😞

بهش میگم اون چهار قلمو خریدی؟ میگه اااااااااااااااااااااااااههههه یادم رفت😐

بهش گفتم چرا جوراباتو یادت نرفت لامصب😩😩😩

خیلی حرفه بخدا ده جفت جورابو رفته خریده اما اونایی ک احتیاج بوده رو نگرفته چی بگم اب بشع بره زیر زمین؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

شوهر منم خیلی فراموشکاره و من دیگه این خصلتشو پذیرفتم خریدا رو حتما براش پیامک میکنم و قبل از برگشتنش هم اگه خرید مهمی با‌شه حتما برای یادآوری زنگ میزنم اگه هم مهم نباشه کلا بیخیال میشم چیزی نمیگم😅

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید محافظ دندون چیه؟

بچتون چند وقتشه؟

نشنسدم تا بحال

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بگو از فردا شما حامله شو بعد بزا من خودم ک یه پا مردم باید زن بگیرم توفعلا بچه داری کن اونجاتم بکن بده من 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
فردا برنج درست کن بعد به جفت جورابایی که خریده بزار رو بزنج بذار جلوش بعد گفت این چیه بگو برنج و تن ...

🤣🤣🤣

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
فردا برنج درست کن بعد به جفت جورابایی که خریده بزار رو بزنج بذار جلوش بعد گفت این چیه بگو برنج و تن ...

این خوب بود😂😂😂😂

شوهر منم خیلی فراموشکاره و من دیگه این خصلتشو پذیرفتم خریدا رو حتما براش پیامک میکنم و قبل از برگشتن ...

همیشه گوشیش رو سایلنته هیچ وقت جواب نمیده الحمدا....

عزیزم ببخشید محافظ دندون چیه؟بچتون چند وقتشه؟نشنسدم تا بحال

دخترم ۷ سالشه تو خواب دندون قروچه داره  محافظ رو شبا بذاری رو دندون بچه دیگه دندوناش خراب نمیشه عزیزم

دخترم ۷ سالشه تو خواب دندون قروچه داره محافظ رو شبا بذاری رو دندون بچه دیگه دندوناش خراب نمیشه عزیز ...

اها عزیزمم

ممنونم

دعوا درس نکن ارزش ندارع بیخیال

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بگو از فردا شما حامله شو بعد بزا من خودم ک یه پا مردم باید زن بگیرم توفعلا بچه داری کن اونجاتم بکن ب ...

بخدا ما زنها اگه مشکلات زنانه رو نداشتیم اندازه سه تا مرد کارمیکردیم 😫

بخدا ما زنها اگه مشکلات زنانه رو نداشتیم اندازه سه تا مرد کارمیکردیم 😫

اره بخدا براهمین میگم این بهش بگو

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حرص نخور عزیزم. حالا بجز مفنامیک بقیش خیلی واجب نیست. منم مثلا روغنم نصفش مونده باشه هی میگم روغن ند ...

اخه تن ماهی چیزی نیس ک همیشه مصرف بشه  دیروز خودم رفتم نون گرفتم امروز تموم شد  فقط نونه ک هر روز مصرف میشه الباقی دیگه ن