2777
2789
عنوان

مشکل وسواس فکری گرفتم کمک

61 بازدید | 6 پست

من نمیدونم دقیق چیه روانپزشک رفتم فقط قرص میداد توضیح خاصی نمی‌داد روانشناس هم میگفت گردن نمیگیرم فقط روانپزشک مشکلم اینه همش گذشتم رو خطاهام رو شیطنت هام رو به یادم میاد و میکوبه تو سرم عین میخ همش حس میکنم آبروم داره میره با اینکه هیچی نشده اصلا قرار نیست چیزی بشه هیچی اما ذهنم فقط گیر داده میخواد ابروت بره مردم دنبال اینن ابروت رو ببرن یکی نقشه داره ابروت رو ببره ی مدت هم به این صحنه های کشتار تو تلویزیون آزارم میده بعد هعی پلی میشه تو سرم نمیترسم اما ی حس اضطراب شدید بهم دست میده پنیک میکنم حتی میترسم ایست قلبی کنم از بس ضربانم میره بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه برام توضیح بدید

تقریبا عید بود با فامیل نزدیک دعوای بدی شد کل خانواده درگیر شدن من چون سابقه افسردگی داشتم حالم بدتر شد بخاطر شوکه شدن تو دعوا هم غش کردم نتونستم جواب بدم خلاقه گذشت من ذهنم و مغزم پر از حرف بود درونم آشفته بود همش در کلنجار بودم یه روز سکته رو رد کردم نصف بدنم فلج شد و دنبال دارو درمان خلاصه گفتم اینا با دارو درمان خوب شدنی نیست خدا باید یه نظری کنه حرفای آیت الله بهجت رو همیشه میخوندم تو اون دوران دوباره شروع کردم به خوندن مطالب ایشون با استغفار آشنا شدم شروع کردم استغفار امام صادق رو هم شروع کردم روز ۶ استغفار امام صادق بود تقریبا انگار دیگه بگو مگو ذهن من از بین رفت هیچی برام از اون دعوا دیگع اهمیت نداشت 

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است