2777
2789

این که هزار برابر کراتین عوارض داره

برو جای خوب کراتین کن خودتو راحت کن

وگرنه اینجوری کل موهات پودر میشه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
این که هزار برابر کراتین عوارض دارهبرو جای خوب کراتین کن خودتو راحت کنوگرنه اینجوری کل موهات پودر می ...

آخه اطرافیانم جای خوب انجام دادن ولی بازم ریزش دارن میترسم بعدم عوارض دیگش سرطانه

من هم برس حرارتی استفاده کردم 

هم یه یه سال و نیمه کراتین کردم

کراتین و ترجیح میدم و برگردم عقب بازم انجامش میدم 

و تا اخر عمرمم ادامه ش میدم

میگیره از تو سرم درد🫡 چشام از گریه ورم کرد🥲💔
آخه اطرافیانم جای خوب انجام دادن ولی بازم ریزش دارن میترسم بعدم عوارض دیگش سرطانه

سرطان کجا بود؟

سرطان واسه کراتین سبک قدیمی با مواد فرمالدهیده اونم زیاد در معرضش باشی مثلا هر روز

قدیما من خاطرم هست دود میکرد مواد کراتین، آرایشگرا ماسک شیمیایی میزدن

الان که اصن بو هم نداره موادش

ریزش هم واسه چربی کف سره

یه سر شور بگیری کف سرتو کامل ماساژ بدی باهاش و چند روز یه بار شامپو سولفات دار استفاده کنی ریزشت حداقلی میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی