2777
2789

۲بار طلاق گرفت یه دختر ۹ساله داشت 

و ۶ماه بود خونه پدرش بود ک دیشب نصف شب فوت کرده 

تشخیص پزشکی قانونی این بود ک دق کرده 

یعنی یه فرد ۲۵ساله چقد میتونه مشکل داشته باشه ک تو خواب دق کنه 

حالا یه دختر غمگین و مظلوم و یه مادر داغدیده از خودش جا گذاشت ک لباساش از بغلش زمین نمیزاره !

متاسفم برای بعضی دختر و خانم های ستم دیده  

خدا بیامرزتش😔

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای بیچاره ۲۵ سالش بوده دوبار طلاق ی دختر ۹ ساله اخه ببین این از چند سالگی وارد همچین چیزایی شدها حق داشته بیچاره دق کرده 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
25 سالهدو بار سابقه طلاقی بچه 9 ساله!چقدر عجیب

۱۶سالگی بچه آورده این عجیب تره پس حتما ۱۴،۱۵ سالگی شوهر کرده که مشخصه خواست خودش نبوده آخه کدوم دختری الان تو ۱۴سالگی راضیه به ازدواج 😔😔

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
۱۶سالگی بچه آورده این عجیب تره پس حتما ۱۴،۱۵ سالگی شوهر کرده که مشخصه خواست خودش نبوده آخه کدوم دختر ...

خودش اونموقع خواست ازدواج کنه 

نمیدونم شاید از بچگی پدر نداشت خواست ک یه مرد باشه تو زندگیش