2777
2789

شش ماه با کسی بودم که یکسال بود همش پیشنهاد میداد و من رد میکردم تا نزدیک تولدم شد گوشی قطع شد زنگ نزد بگه مردی زنده ی منم بهش گفتم خیلی خسیسی ...بهش بر خورد هر چی معذرت خواستم گریه کردم گفت بروووو....گفت حالم خوب نیست دوهفته دیگه خوب میشم بی خبر نمیزارمت

بلاخره تولدم رد شدبازم نیومد

همش استوری هامو چک میکنه !!!!

امروز بلاکش کردم کلا ،نمیدونم چرا این بازی رو کرد چرا استوری رو چک میکنه....

با آبروم بازی شده چقدر قسم خورد چرا این کارو کرد

بلاکش کرد تو اوج دوس داشتن 😭😭😭خدا لعنتش کنه آبروم جلو خانوادم رفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتارت اصلا درست نیست اول اینکه به کسی که نسبتی باهات نداره میگی خسیسی و انتظار هدیه تولد داری دوم اینکه التماس میکنی برگرده، روی خودت خیلی باید کار کنی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
معلومه یکی دیگه پیدا کرده به اون مشغوله اینکه معلومه

درسته حتما دیگه مدتی بود جواب پیاممو دیر میداد

نمیدونی فقط نمیدونی صدبار گفتم صدبار گفتم اگه میخوای فقط دوستی باشه علنی نکن به خانوادم 

گفتم خواستی بری بگو

نمیدونی چقدر گریه کردم براش فرستادم اما انگار نه انگار

چرا باید آبروت بره بخاطر یه دوستی ساده؟؟اگر واقعا دوستش داری نیازی به بلاک کردن نیست بهش فرصت بده تا ...

برای اینکه نامزد کردیم به خانواده ها گفتیم....

گفت دو هفته فرصت الان یک ماه بیشتر رفته فقط نشسته استوری میبینه 

حتی تصادف کردم استوری کردم نپرسید چرا

چی شده 

دیگه معلومه نمیاد

فدای سرتبهتر که همین الان این ادم سمی رو از زندگیت حذف کنیخیلی زود و واضح شخصیت نداشته اش رو نشونت د ...

من پا به پاش خرج کردم حتی بیشتر نمیدونم‌چرا برای یک کادوی تولدی اینجور جا خالی داد

من پا به پاش خرج کردم حتی بیشتر نمیدونم‌چرا برای یک کادوی تولدی اینجور جا خالی داد

خداروشکر کن عقد نکردین و زود شناختیش.فراموشش کن و روی خودت کار کن برای اینده ت چون خودتم مشخصه ساده ای

رفتارت اصلا درست نیست اول اینکه به کسی که نسبتی باهات نداره میگی خسیسی و انتظار هدیه تولد داری دوم ا ...

نامزدمه خانواده ها اوکی دادن

همش میگفت این ساعت رو میخوای اون ساعت رو میخوای حقوق بگیرم میخرم کلا نمیخرید

همش میگفت اینجور میکنم اونجور میکنم نمیکرد

حتی شارژ هم نمیخرید 

خداروشکر کن عقد نکردین و زود شناختیش.فراموشش کن و روی خودت کار کن برای اینده ت چون خودتم مشخصه ساده ...

آره خیلی سادگی کردم ،خیلی دوسش داشتم خیلی،خیلی مخ زن قوی بود میگفتم حرف های که میزنی معلوم خیلی دختر بازی کردی میخندید میگفت کسی نمونده من دستی به سرش نکشیده باشم 

رفتارت اصلا درست نیست اول اینکه به کسی که نسبتی باهات نداره میگی خسیسی و انتظار هدیه تولد داری دوم ا ...

عزیزم وقتی دو نفر وارد رابطه دوستی میشن برا هم وقت میزارن تلفنی چت همه جوره نسبت دارن دیگه اسمش دوستی و رفاقت. ‌.یعنی نسبت باید ی خط خونده بشه بعد بشه نسبت..شوهر من از روز اول باهام صحبت گفت از این لحظه چه مال بشی چه نشی تا لحظه ای که هستی وظیفه من تامین کنم تو رو عاطفی روحی مالی .‌‌هر چی دلت خواست بگو پول بریزم ...هر چند من یک ریال از کسی نمیگیرم....دوستی حرمت داره   ...و