امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند.
توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت. اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.
پاش رو با جوراب نکبتش گذاشت رو میز عسلی که ظروف میوه و شیرینی روش بود
قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
مدام از همه چی ایراد میگرفت، از خودم، از خونه، از بچم، از غذام
منم کاری باهاش کردم که الان 9 ساله رنگ خونه مو و خودمو ندیده
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دیگه پشت کنکوری نیستم دانشجوی رشته جغرافیا🤩مهندس آینده'فاطمه ام. .۲۰سابمه اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم