2777
2789

یه وسیله تو شهری ک داشتیم میرفتیم سفر خریده بودن ک خراب بود دادن ما بریم عوض کنیم

من تو پلاستیکو نگاه نکردم ک ببینم سالمه یا ن چون ق

شب قبل حرکتمون شوهرم تو ماشین گذاشتش و خونه نیاورد

خلاصه بردیم فروشنده هه چک کرده سالم بوده... ولی یه ترک رو وسیله افتاده ک مادرشوهرم گفتن ن من سالم فرستادم حتما تو راه چیزیش شده

بعد الان من چه ری اکشنی نشون بدم؟ ما تو چمدون بین لباسامون گذاشتیم و خودشون بسته بندی درست نکردن ک تو راه چیزیش نشه و من قبلش ندیدم چجوری بوده سالم رفته تو چمدون یا ن

باید چی بگم تو این شرایط؟ 

قیمت اون وسیله چقدر بود؟ 

چی بود اصلا؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه واسه امانت دستمزد می گرفتید که برای خسارت ضرر مالی بدید ؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
احتمالا ۳ ۴ت

خوب الان چی شده ؟ باید براشون دستگاه دیگه بخری ؟ توقعشون چیه ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خوب الان چی شده ؟ باید براشون دستگاه دیگه بخری ؟ توقعشون چیه ؟

هیچی نگفتن 

به شوهرم گفتن حتما تو هواپیما چمدونا رو هم انداختن ضربه خورده

باید زنگ بزنم عذرخواهی کنم که یه ترک خورده رو دستگاه؟یا توضیح بدم ک خوب مراقبت کردم ولی نمدونم چیشده؟

هیچی نگفتن به شوهرم گفتن حتما تو هواپیما چمدونا رو هم انداختن ضربه خوردهباید زنگ بزنم عذرخواهی کنم ک ...

اره دیگه تماس بگیر و عذرخواهی کن بگو شرمنده دیگه این هواپیماها ،معلوم نیس چجوری بار مسافر ها رو جابجا میکنن .‌ اگر اینبار خوب معدرت بخوای و خودتو شرمنده نشون بدی،دلیلی میشه که دیگه بعدا امانت قبول نکنی و بگی اوندفعه خیلی شرمنده شدم و از این حرفها

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭