2777
2789

حدود۲سال و نیمه ازدواج کردم و اونموقع ۵ترم از درسم گذرونده بودم ولی انقد درسی ک میخوندم سخت تر و ترکیبش با ازدواج دشوار شد که درسی ک ۸ترمه باید تموم میشد الان ترم۱۱م و ۲ترم دیگه م دارم و حتی نمره الفمون هم مثل من درسش تموم میکنه

من حق تحصیلم از همسرم گرفتم، حالا بخاطر اذیت های وحشتنااااکی که اساتید ما کردن و فقط من ناراضی نیستم کلا ۸۰درصد دانشجوهای رشته مون ک دانشگاهمونم دولتیه نمیخوان ارشد با همین بیشرفا باشن و نمره الف هامون هم ۱۲ترمه میشن، شوهرم یهو گفت ک تو روح و روانت بخاطر این درس لعنتی بهم ریخته و تو زندگیمون اثرش دارم میبینم نمیخوام دو ترم باقیمونده رو بری دانشگاه

بدون هیچ اطلاعی دیگه نرو یا انصراف از تحصیل بده این درست که بدرد ما نمبخوره فقط اذیتمون کرده

حالا میدونم خانواده م خیلی ناراحت میشن و حیفم میاد این همه زحمت کشیدم ۵سال درس خوندم ،ولی واااقعا رسیدم به ترمی که وحشی ترین استادا برای واحدای این دو ترمم موندن و چندتا مشول اموزشی دارم کمکم نکردن و دیسک کمرم هم مشکل پیدا کرده نمتونم سرکلاسا بشینم 

روح و روانم هم بهم ریخته از وقتی اومدم این دانشگاه 

میشه لطفا مشورت بدین چیکار کنم؟ ترم پیشم مرخصی گرفتم از خستگی زیاد پایان نامه م

و انلاین شاپ هنری زدم که حالمو خیلی بهتر کرد نمیخوام مرتبط با این رشته کار کنم چون نیروی کل مغز و جسممو میکشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طبق تجربه خیلی زیاد میگم اصلا انصراف نده دشه خودتو کوشن کشون بکشی مدرکتو بگیری اصلا انصراف نده به حرف شوهرت گوش نده یعنی چی به دردمون نمیخوره؟ مگه باید به درد اون بخوره 

واسه اینده خودت خوبه بچت یه مادر تحصیل کرده داره در ضمن غر زدناتو کمتر کن تا این حرفو نزنه‌

هم کارتو ارتقا بده هم درستو

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اگه بتونی صبح زود بیدار بشی شام و نهار رو با هم بپزی یا یه وعده غذا درست کنی خوبه بعدم برو سر درسات

خیلی مشکل غذا ندارم

مشکل روانمه که داغون شدم کلی تو این دانشگاه مشکل روحی گرفتم افسردگی اضطراب و عدم اعتماد بنفس 

خوردمون میکردن و درسایی ک فول فول بودم مینداختنم 

اساتید عقده ای داره ولی فقط این مشکل برای دو رشته هوافضا و مکانیکه و دانشگاهم دولتیه برای همین خیلی سخت میگیرن

طبق تجربه خیلی زیاد میگم اصلا انصراف نده دشه خودتو کوشن کشون بکشی مدرکتو بگیری اصلا انصراف نده به حر ...

الان که قطعی میگه نمیخوام بری چیکار کنم

همش میگه با این کارم حال تو بهتر میشه ولی زحماتم به باد میره

بنظرتون به پدر مادرامون بگم باهاش صحبت کنن؟انتخاب واحدم کردم و مطمئنم درسام پاس میشم چون کلی از قبل باتجربه تر شدم و دروسو میدونم چجوری بخونم که نمراتم عالی بشه

خب اینده داره ک عزیزم ادامه بده

مشکل اینه ازدواج تو این دوران خیلی سخته و برای من سخت تره خیلی مسئولیت های سنگینی دارم و همه چی جز پول دراوردن با منه و چندتا مسئولیت خانواده های هردومون هم بامنه

اکثرمون اگه بهش علاقه هم داشتیم الان دیگه حالمون از این رشته و کار مرتبط بهش بهم میخوره چون سنگینه و نرم افزارای خیلی وقتگیری داره و کل فضای مغزو برای هر چیز جزئیش میطلبه