2777
2789
عنوان

شیر مادر ندادن

483 بازدید | 43 پست

امروز پسرمو برای چکاپ بردم دکتر.هفت ماهشه یعنی هر کی شیشه دستم دید گفت وای شیر خودتو نمیدی. آخه به بقیه چه. دست از این رفتارمون برداریم خواهشا. من همیشه از این پرسش تکراری و سخنرانیشون کلافه میشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم شیرخشک خورده اتفاقا ماشالا باهوش هست و قد و وزنشم خوبه ، اونوقت خالا حرفای اون‌زمان که منو تا افسردگی بردن به کنار الان هر کی منو دیده میگه سعی کن به دومی شیر خودتو بدی کمتر مریض بشخ !!! حالادختر من چند بار فقط مریض شده اونم از بچه های همین ادما گرفته انقد که رعایت نمیکنن وقتی مریضن ! 

اتفاقا شیر خشک کاملتره، اینو هرکسی که از دوتا پزشک زبده مشورت گرفته باشه میدونه 

به منم زیاد میگفتن 

حتی میگفتن تو شیر خشک میدی مهر مادری نداری، چقدر حرص مبخوردم 

اونقدر فهم ندا‌شتن که این یه موضوع شخصیه وحتما دلیلی داره که انتخاب کردم به بچم شیر خشک بدم 

بعضیا عادتشونه دایه مهربان‌تر از مادر باشن 

اینو نمیفهمن که هیچ مددری نمیخوا به نوزادش ظلم کنه. حتما جمع بندی کرده دیده شیر خشک گزینه بهتریه

من از شیردهی بیزار بودم بخاطر همین چهل روز دوشیدم تو شیشه دادم بهش خورد کنارش هم شیر خشک. بعدش هم کلا شیرخشک دادم . هرکی هم حرفی زد بهش گفتم من اینجوری راحت ترم . کسی هم میگفت ضرر داره میگفتم شما متخصص اطفال هستید؟ 

دختر منم شیرخشک خورده اتفاقا ماشالا باهوش هست و قد و وزنشم خوبه ، اونوقت خالا حرفای اون‌زمان که منو ...

بخدا خدا شاهده بچه منم تا حالا مریض نشده. خدا رو شکر وزنشم عالیه. اگه بدونی این حرفاشون چیارو یادم میندازه که چرا بچم شیر خشکی شد. هر بار حالم بد میشه

اتفاقا شیر خشک کاملتره، اینو هرکسی که از دوتا پزشک زبده مشورت گرفته باشه میدونه به منم زیاد میگفتن ح ...

به منم میگفتن تو شیر نمیدی بچت وابستت نمیشه. منم دلیل دارم همه لابد دلیلی داره که شیر خشک انتخاب میکنن ولی اونی که نخواد بفهمه نمیفهمه

اینو نمیفهمن که هیچ مددری نمیخوا به نوزادش ظلم کنه. حتما جمع بندی کرده دیده شیر خشک گزینه بهتریه

دقیقا همینطوره.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒