2777
2789

اول صبح همراهیش کردم رفت و وقتی ظهر رفتم دنبالش یهو همه بچه ها با هم از سالن میومدن بیرون همشون شبیه هم بودن😂😂😂😂

یعنی یه لحظه قاطی کردم حتی چهره هاشون هم انگار شبیه بود😑

دیگه وایستادم اون وسط تا دخترم خودش پیدام کرد😂

چون لباس فرم داشتن همه و قد و قوارشون یکی بود آروم هم نمیومدن بیرون همشون داشتن میدویدن😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

امروز دیگه سرویس اومد بردش...

البته خونمون خیلی نزدیکه اصلا یه کوچه فاصله س ولی چون وقت زایمانمه نمیتونم هی ببرم و بیارمش دیگه سرویس گرفتم خیالم راحت باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره انگار مینیوم هان 😂

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
بچه خودتو نشناختی 😂🤣

باورت میشه همممممشون انگار یکی بودن

یه لحظه صدا زنگ اومد یهو صدتا بچه با هم دویدن بیرون همشون کپی هم

باورت میشه همممممشون انگار یکی بودنیه لحظه صدا زنگ اومد یهو صدتا بچه با هم دویدن بیرون همشون کپی هم

کلاس اوله؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
آره انگار مینیوم هان 😂

دقیقا😂

همشونم میخندیدن و میومدن دندونم نداشتن😂

کلاس اوله؟

آره

دقیقا من اینو تجربه کردم

پارسال که پیش دبستانی بود کلا همین یه کلاس یه جا خصوصی بودن

بعدم کلا هشت تا دختر بودن بقیشون پسر

الان یهو یه لحظه مغزم قفل کرد😂

دقیقا😂همشونم میخندیدن و میومدن دندونم نداشتن😂

😂😂😂😂😂

منم به دخترم میگم‌ تو من رو پیدا کن از بس شبیه همن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر