lumia مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 2215 عنوان به هاله بی بی چک 120 بازدید | 15 پست بعد از نیم ساعت اعتباری هست ؟۷ روز مونده یه موعدم 1403/07/01 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55792 زود زدی هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7079 مثبته صبر کن تا موعدت شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7079 خداکنه خیلی دیر افتاده نگران نباش اگه منفی باشه بعد نیم ساعت هم فکر نکنم مثبت باشه.میتونی اگه خیلی عجله داری بری آزمایش بدی آزمایش نشون میده شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
lumia مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 2215 نگران نباش اگه منفی باشه بعد نیم ساعت هم فکر نکنم مثبت باشه.میتونی اگه خیلی عجله داری بری آزمایش بدی ... میدونه چیه من ماه پیش ۹ سقط داشتم بعد یک هفته رفتم سونو گفت جیزی از سقط نمونده و رحمت خالیه من تمیز شدم و اقدام کردم الان ۲۴ روز از سقطم میگذره و الان بی بی اینطوری شده فکرم درگیر شده دوباره
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7079 میدونه چیه من ماه پیش ۹ سقط داشتم بعد یک هفته رفتم سونو گفت جیزی از سقط نمونده و رحمت خالیه من تمیز ... انشاالله که باردارییییی 😍🫂برو آزمایش بده خبرم کن اجی اگه باردار بودی تا خوشحال بشم🥰برا امضای من هم دعا کن💚 شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
lumia مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 2215 انشاالله که باردارییییی 😍🫂برو آزمایش بده خبرم کن اجی اگه باردار بودی تا خوشحال بشم🥰برا امضای من ه ... فداتم قشنگم میزار ۳ یا ۴ روز دیگه دوباره بی بی میزارم بعدش میرم آز حتما برات دعا میکنم توام برای من بگو این سالهات ک ناامیدت دلش هر بار میشکنه داغون میشه هروقت یادت منو افتاد دعا کن این بچم برام بمونه
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7079 فداتم قشنگم میزار ۳ یا ۴ روز دیگه دوباره بی بی میزارم بعدش میرم آز حتما برات دعا میکنم توام برای من ... اره اجی دو سه روز دیگه بزن ایشالا با خبر های خوش بیایاجی توکل به خدا بکن انشاالله بارداری و سالم بغلش میگیری 🫂مرسی عزیزم دعام کن🥹🙏اجی حتما به یادتم توهم منو تگ کن😘 شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.