2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه خیلی دیر افتاده

نگران نباش اگه منفی باشه بعد نیم ساعت هم فکر نکنم مثبت باشه.

میتونی اگه خیلی عجله داری بری آزمایش بدی آزمایش نشون میده

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
نگران نباش اگه منفی باشه بعد نیم ساعت هم فکر نکنم مثبت باشه.میتونی اگه خیلی عجله داری بری آزمایش بدی ...

میدونه چیه من ماه پیش ۹ سقط داشتم بعد یک هفته رفتم سونو گفت جیزی از سقط نمونده و رحمت خالیه من تمیز شدم و اقدام کردم الان ۲۴ روز از سقطم میگذره و الان بی بی اینطوری شده فکرم درگیر شده دوباره

میدونه چیه من ماه پیش ۹ سقط داشتم بعد یک هفته رفتم سونو گفت جیزی از سقط نمونده و رحمت خالیه من تمیز ...

انشاالله که باردارییییی 😍🫂

برو آزمایش بده خبرم کن اجی اگه باردار بودی تا خوشحال بشم🥰

برا امضای من هم دعا کن💚

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
انشاالله که باردارییییی 😍🫂برو آزمایش بده خبرم کن اجی اگه باردار بودی تا خوشحال بشم🥰برا امضای من ه ...

فداتم قشنگم میزار ۳ یا ۴ روز دیگه دوباره بی بی میزارم بعدش میرم آز 

حتما برات دعا میکنم توام برای من بگو این سالهات ک ناامیدت دلش هر بار میشکنه داغون میشه هروقت یادت منو افتاد دعا کن این بچم برام بمونه

فداتم قشنگم میزار ۳ یا ۴ روز دیگه دوباره بی بی میزارم بعدش میرم آز حتما برات دعا میکنم توام برای من ...

اره اجی دو سه روز دیگه بزن 

ایشالا با خبر های خوش بیای

اجی توکل به خدا بکن انشاالله بارداری و سالم بغلش میگیری 🫂

مرسی عزیزم دعام کن🥹🙏

اجی حتما به یادتم توهم منو تگ کن😘