2777
2789
عنوان

کسی اینجا عروس هلندی داره

85 بازدید | 18 پست

عروس هلندیم مادس بعضی وقتا توی قفسه بالا و پایین میپره و خودشو به دیواره میزنه بعد یه صدای عجیب مثل صدای فوت در میاره از خودش خیلی میترسم چرا اینجوری میکنه جدیدا اینطوری شده

کسی میدونه چرا

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما عروس هلندی نر داریم گاهی از صدامیترسه اینجوری میکنه میخواد از خودش دفاع کنه از چیزی ترسیده؟ تنهاش ...

اره میخواستم برم مسافرت کلی سرو صدا کردم وسایل جمع میکردم چندروزم نبودم پیششون بردم خونه کسی دیگه

شاید ترسیده

طبیعیه. قفسه و کارتون و این چیزهارو خیلی دوست دارن. نوکشونو میکوبن یوقتایی عین روانی ها🤣🤣🤣🤣

اره دقیقا😂😂😂هی تق تق تق میگم بچه الان نوکت میشکنه میگه هیش هیس😂😂ک مثلا من بترسم

اره میخواستم برم مسافرت کلی سرو صدا کردم وسایل جمع میکردم چندروزم نبودم پیششون بردم خونه کسی دیگهشای ...

تنهاش نزار خدایی نکرده چیزیش میشه اصلا عروس هلندیا از تنهایی میترسن باید همیشه کسی پیششون باشه

هشدار میده که در قفسو باز کنید بیام بیرون

جدی؟

اره دقیقا قبلشم صدام میزنه بدو بیا بدو بیا پاشو میکوبه به کف قفس که بیام😂😂

یعنی یک ساعت تو قفس طاقت نمیارن😂

طبیعیه. قفسه و کارتون و این چیزهارو خیلی دوست دارن. نوکشونو میکوبن یوقتایی عین روانی ها🤣🤣🤣🤣

دقیقا ادم میترسه😂😂

اره دقیقا😂😂😂هی تق تق تق میگم بچه الان نوکت میشکنه میگه هیش هیس😂😂ک مثلا من بترسم

اره مال منم همینو میگه ولی فقط ماده 

نره فقط صدام میزنه