2777
2789

وای ننه خودایاااا

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

منم نی‌نیم نیم ساعت پیش به زور خوابید 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چرا همه بچه ها اینجورشدن مثل آدم نمیخوابن

نمیدونم واالا از یه طرف پسرم تا ساعت 2 از صدای گریه ی بچه نخوابید بعدم که خوابیده دوباره ساعت 5ونیم با گریش بیدار شده این بدبخت و هم از خواب بی‌خواب کرد نمی‌فهمم چرا اینطوری میکنه خونه رو میذاره رو سرش با جیغاش

نمیدونم واالا از یه طرف پسرم تا ساعت 2 از صدای گریه ی بچه نخوابید بعدم که خوابیده دوباره ساعت 5ونیم ...

شیر خودت را بهش میدی؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
نمیدونم واالا از یه طرف پسرم تا ساعت 2 از صدای گریه ی بچه نخوابید بعدم که خوابیده دوباره ساعت 5ونیم ...

چند وقتشه آقازادتون؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
چند ماهشه نی نی قشنگت؟لابد خوابش هنوز تنظیم نشده؟

تازه واکسن چهارماهگیشو زدم خیلی گرماییه باید حتما جلو کولر اونم لخت بخوابه اگه پتو بندازم روش دیگه بیدار میشه نمیخوابه 

تازه واکسن چهارماهگیشو زدم خیلی گرماییه باید حتما جلو کولر اونم لخت بخوابه اگه پتو بندازم روش دیگه ب ...

آخی الهی  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

عزیزدلمممم😍😍😍

ان شاءالله گل پسرمون فرزندی سالم،صالح و عاقبت بخیر باشه 

وموفقیتاشو جشن بگیرین😍😍

ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا با دل وعاقبت وخوش🥳🌱

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
عزیزدلمممم😍😍😍ان شاءالله گل پسرمون فرزندی سالم،صالح و عاقبت بخیر باشه وموفقیتاشو جشن بگیرین😍😍ان ...

چه دعای قشنگی ممنونم امیدوارم به آرزوهات برسی قشنگم😍

عزیزدلمممم😍😍😍ان شاءالله گل پسرمون فرزندی سالم،صالح و عاقبت بخیر باشه وموفقیتاشو جشن بگیرین😍😍ان ...

چون به شهدا اعتقاد داری اینو بهت میگم زمانیکه جنین بود داشت سقط میشد به لطف ابراهیم هادی برام موند اون زمان با خواهر شهید تماس گرفتم یادش بخیر