2777
2789

ابمیوه و شیر کاکائو و کیک های صنعتی حجم زیادی قند دارن و زمینه ساز دیابت میشن ، نمیشه کلا حذفشون کرد گاها خوبن 

واسه لقمه: نون پنیر خیار ، یا مثلا من از پنیر بدم میومد واسم نون خرما گردو میزاشتن روش کمی دارچینم میزدن طعم بهشت میداد ، کره بادام زمینی ، تخم مرغ ،اصلا سمت مربا نرید نشتی میده ، اینارو قشنگ بزارید لای نون 

کیک هم اگه خودتون تونستید خونگی درست کنید ، فصل نارنگی هم هست بهترین میوه است واسه مدرسه اونم بزارید 

اگه مدرسه اجازه داد توی نون ساندویچ کتلت و کوکو و ساندویچ مرغ و چیزای سالم بزارید ، مدرسه ما که کلا هرکلاس نماینده بهداشت داشت اصلا اجازه غذا بردن نداشتیم گزارش میدادن 

در کل زیاد نزارید واسه خوردن نمیرن که ، اندازه میل بچه بزارید تا اسراف هم نشه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما شیر میذارید برای بچه ها؟ 

دخترم فقط صبحونه گرم میخوره، میترسم با شیر تداخل داشته باشه 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
خانوما شیر میذارید برای بچه ها؟ دخترم فقط صبحونه گرم میخوره، میترسم با شیر تداخل داشته باشه

بعضیا تو کلاس ما شیرو میریختن توی بطری میاوردن میخوردن

پسره من که فقط غذای گرم میخوره پنیر و نون و گردو و خرما اصلاااا لب نمیزنه.

منم هرروز براش ساندویج کتلت .کوکو سیبزمبنی یا سبزی.

کتلت عدس .لقمه کباب تاوه.اسنک و پیراسکی گوشت و .....این چیزا درست میکنم.خیلی خسته میشم هرروز اینا رو درست کنم اما مجبورم چون تا ساعت ۳ اونجاس و نمیشه گرسنه بمونه.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
پسره من که فقط غذای گرم میخوره پنیر و نون و گردو و خرما اصلاااا لب نمیزنه.منم هرروز براش ساندویج کتل ...

دختر منم همینه،الانم داشتم براش کوکو میذاشتم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
پسره من که فقط غذای گرم میخوره پنیر و نون و گردو و خرما اصلاااا لب نمیزنه.منم هرروز براش ساندویج کتل ...

اصلا درستش همیناست ، قشنگ ته دل ادمو میگیرن اگرم پروتئین داشته باشن انرژی میدن به ادم 

ولی خب مدرسه ما این چیزا مطلقاً ممنوع بود حتی خیار میگفتن بوش می‌پیچه

دختر منم همینه،الانم داشتم براش کوکو میذاشتم

منم سره شب براش کتلت اماده کردم فردا گرم کنم و لقمه بگیرم براش.

ما مامانا رو خدا حفظ کنه واقعا .اوایل خاهرم میگفت تو بچه رو نازنازی بار اوردی این چه کاریه یه لقمه نون پنیر بنداز تو کیفش با به کیک بخوره.الان خودش بدتر از منه بچش هیچی نمیخوره🫠😆😆

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉