2777
2789

۱۵ روز عقب انداختم 

امروز درد پریودی داشتم ولی نشدم به جای خون ترشح دادم

سینه هام حساس نشده

فقط یکی ن و ک سینم به شدت سفت شده 

حالا نظر هاتون رو بگید 

علام چیزی دیگی هم ندارم 

پریودام خیلی دقیق نیس ولی در این حد دیر نداشتم

کیست هم ندارم

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

من لکه بینی داشتم روز موعدم. چند روز بعد بیبی زدم مثبت شد

الان کمردرد شدیییییید دارم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا خیلی حرفا رو نمیشه زد. اگه از فاز من خوشت اومد بیا تلگرام کانالم، نوشته هام زیاده elaheye_mashgh 
چند وقت اقدام بودی؟

اصلا اقدام نداشتم خیر سرم جلوگیری هم میکردم :(

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا خیلی حرفا رو نمیشه زد. اگه از فاز من خوشت اومد بیا تلگرام کانالم، نوشته هام زیاده elaheye_mashgh 
اصلا اقدام نداشتم خیر سرم جلوگیری هم میکردم :(

عه منم جلوگیری طبعی دارم اقدام نبودم 

یعنی میشه منم باردار باشم جلوگیریت با چی بود؟

عه منم جلوگیری طبعی دارم اقدام نبودم یعنی میشه منم باردار باشم جلوگیریت با چی بود؟

دوسال بود ارواح عمم طبیعی جلوگیری میکردم بعضی وقتام کان.دوم. این اواخر دوستم همینجوری حامله شد با پیشابه چیه

من ترسیدم هی گفتم کان.دومی قرصی چیزی بگیرم... انقدر این شوهرم دست دست کرد نگرفت اخرش باز دسته گل اب داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوسال بود ارواح عمم طبیعی جلوگیری میکردم بعضی وقتام کان.دوم. این اواخر دوستم همینجوری حامله شد با پی ...

من از خدامه مثبت باشه برام‌دعا کن بارداری🥲

2801