2777
2789

خیلی از این تاپیکا دوست دارمممم 😂 الان یعنی هممون همسایه ایم جمع شدیم وسط حیاط داریم سبزی پاک میکنیم .... خب از خودم شروع میکنم کبری خانومممم کجایی این تره ها رو همش خودم پاک کردم ننه کمرم گرفت

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

آخی چه با صفا

توی این خونه باغا که بزرگه و چند تا خانواده باهمم و یک حیاط بزرگ مشترک دارن ... تازه کنار خونه هم یه رود خونه کوچیکه 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
2802

از کی گرفتی باز؟!همه اش گله تره هم نگذاشته بفرست اصغر بره دو کیلو تره بگیره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این چه پاک کردنیه نصف تره هارو دور ریختی بعد میگی همشو پاک کردم

والا کمرم گرفتتت از بس نشستم همه هم که موقع کار غیب میشن 🤣

از کی گرفتی باز؟!همه اش گله تره هم نگذاشته بفرست اصغر بره دو کیلو تره بگیره

اصغر ننه کجاایییی مگه صد دفع نگفتم از اکبر آقا سبزی بگیر باز رفتی از این مشتی سبزی فروش گرفتی ... چقدر گفتم بشین این بچه رو تربیت کن 🤣 

اصغر ننه کجاایییی مگه صد دفع نگفتم از اکبر آقا سبزی بگیر باز رفتی از این مشتی سبزی فروش گرفتی ... چق ...

اکبر آدمه ؟! ایششش مگه نمیدونی میگن فین میکنه رو سبزی ها ازش نخر زنش هم پا ب ماهه بهش نمی‌رسه هیز شده خودت اصلا نروو ماشاالله سفید چاقی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کبری این تول سگتو بگیر سبزی هارو له کرد

عه عه بیا پایین بچه سبزی کیلو ۱۰ تومنو(تک تومنی 🤣) زد نابود کرد عه دندون مصنوعیام افتاد که ... ننه خدا خیرت بده این دندون مصنوعی جدیداتو بده به من 🤣🤣🤣

والا کمرم گرفتتت از بس نشستم همه هم که موقع کار غیب میشن 🤣

بلند شو یه قری به کمرت بده نرم شه برم یکی از خانمارو صدا بزنم بیاد پاک کنه من دستم اذیت میشه نمیتونم میترسم ناخنم خراب بشه تازه ژیلیش کردم کلی پول دادم حیف میشه

کبری این تول سگتو بگیر سبزی هارو له کرد

وا چکار کنه ؟! ماشاالله از بس ک باهوشه همه اش در حال جنب و جوشه چشم ندارید ؟!؛ خوبه مثل اون ممد تو دستش تو دماغشه همش ایششش

خبر ننه ممد ندارین؟؟نمی او سبزی نمیخواس؟؟

والا ننه ممد که همش پی قر و فرشه ... اپل مانتو هاش از این در تو نمیاد 🤣🤣

بلند شو یه قری به کمرت بده نرم شه برم یکی از خانمارو صدا بزنم بیاد پاک کنه من دستم اذیت میشه نمیتونم ...

پاشو برواون لگن قرمزه رو بیار  بریزیم توش بشوریم کم ادا اطفار بیا نصفش رو اون شوهرت میخواد بخوره 

2801