2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

200387 بازدید | 1136 پست

سلام شوهرم هفته ای یکبار قرار با دوستاش داره که دورهم باشن ، پی اس بزنن و اینا ، دیشب شوهرم گفت باید این سری بیان خونه ی ما ، اینم بگم از دیروز شوهرم الکی الکی با من سرسنگین شده بود ، حالا اونم بعدا میگم احتمالا چرا ، دیشب من رفتم خونه ی آبجیم که پا به ماهه پیشش باشم ، امروز صبح که اومدم خونه دیدم یه گوشه ی حموم موهای ریز ریخته که نشون میداد شوهرم شیو کرده،  طاقت نیاوردم رفتم مستقیم با طعنه گفتم : جالبه تا من رفتم از خونه شیو کردی! اونم ناراحت شد و گفت تو مریضی و دیوونه ای و اینا که به شیو کردن و رعایت بهداشت منم گیر میدی، بعد گفت امروز صبح ساعت نه رفتم حموم گفتم شاید بریم استخر شیو کردم بعد رفتم سرکار ، بعد چند ساعت بعد پرسیدم امروز ساعت چند رفتی سرکار گفت یادم نیست هفت هشت اینا ، بعد سکوت معنی داری کردم که گفت البته قبلشم دوش گرفتم   حالا ادامش پایین مینویسم که چشمتون خسته نشه 

خلاصه بعدش پرسیدم دوستات ساعت چند رفتند گفت یازده و نیم شب اینا ، گفتم پس شب تنها خوابیدی گفت آره،  گفتم چرا نیومدی دنبالم!!!! گفت دیگه دیروقت بود و اینا منم خسته بودم خوابیدم،  ته دلم یه جورایی حرفشو باور نکردم ، بعد حالا شوهرم الان رفته بیرون کار داره رفتم سطل آشغال دستشویی رو نگاه کردم دیدم چند دستمال کاغذی گلوله شده بوی ببخشید عذرمیخوام منی میده ، هنوز برنگشته خونه، شاید هم خود ارضایی بوده ولی چرا حالا شیو کرده بود ؟ ترکیب اینا کنارهم عجیب نیست ؟ حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟ چجوری ماجرا رو بفهمم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
ای وای کاش دیشب ک رفتی برمیگشتی ببینی کیا اومدن خونتون مهمونا کیا بودن

تا یازده و نیم شب مهمونا بودن بعدش رفتن ، از یازده و نیم شب تا صبحش مهمه ، اون موقع خوب خطرناکه آدم اسنپ بگیره بره جایی

دیگ از خودش چیزی نپرس عادی باش و بیشتر زیر نظر بگیرش جوری ک خودش نفهم ولی فک کنم خود ارضایی بود

گوشیشو بارها گشتم یواشکی هیچی پیدا نکردم ، چجوری زیر نظر بگیرمش ، هفته ای یبار معلوم نیست کجا میره چیکار میکنه تا الان اعتماد داشتم ولی الان شک افتاده به دلم ، خدا کمکم کنه فقط

2801