2777
2789
عنوان

کی دوسداره داف باشه

155 بازدید | 14 پست

قیافم خیلی معمولیه عین دختر دبیرستانی میمونم وقتی عروسی میرم همه عملی ان و البته بعضیا با عمل خوشگل شدن بعضیا هم نه، حتی اونایی که عمل نکردن هم خودشون قیافشون باکلاسه که سمت عمل نرفتن، هرکی هم میبینم میگه حداقل لب بالاتو ژل بزن، چیکار کنم بدون عمل یه کم قیافم جا افتاده تر شه از لحاظ لباس پوشیدن مشکلی ندارم و شیک میپوشم فقط مشکل صورتمه که اونم زشت نیستم فقط با همه فرق دارم قیافم مظلومم هست طبق نظرات بقیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول خودت حیف نیست چهره ملیح و مظلومترو خراب کنی عملی کنی بنظرم نکن این کار رومن خودم به شخصه اینج ...

شهر غریب ازدواج کردم فامیلای شوهرم میبیننم میگن آخی عزیزم ، از رو چهرمم اینو میگن

عمل و تزریق برای این هست که اگه کسی احساس میکنه که نقص داره برطرف کنه ‌‌‌. برای کسی که از چهره خودش راضیه نیازی به کار زیبایی نیست . 

شما هم نیازی نیست همرنگ بقیه بشی . اگه خیلی حساسی  مدل و رنگ موت رو عوض کن تو چهره خیلییی تاثیر داره 

اگه مثلا مژه نداری کاشت مژه انجام بده خیلی عوض میشی .

مدل ابرو هم تو چهره موثره مدلش اگه گرده باید تغییر بدی چون گرد خیلی چهره رو بچگونه میکنه میتونی لیفت کنی .

همینا که موقت هستن خوبه نچرال بودنت رو تغییر نده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من دوس دارم دارم پول عمل جور میکنم فعلا

ایشالا به خواسته ت برسی من یه وقتایی هم پولش بوده خودم نرفتم سراغ عمل دوسداشتم چهرم بدون عمل یه کم باکلاستر بود

میدونم ولی آخه هر کی میبینم میگه خیلی خیلی ساده ای حتی مادرشوهرم که خودش تو این فازا نیست

حرف مردم برات مهم نباشه خب بگن که چی؟ 

ولی اگه خودت میخوای انجام بده ولی بعد پشیمون نشی

حرف مردم برات مهم نباشه خب بگن که چی؟ ولی اگه خودت میخوای انجام بده ولی بعد پشیمون نشی

من میگم کاش بدون عمل قیافم جا افتاده تر بود خواهرام که ازم کوچیکترن عمل نکردن ولی فرم صورتشون فرق داره انگار ازم بزرگترن نه اینکه اونا سنشون خیلی بخوره ولی قیافشون خاصه

من میگم کاش بدون عمل قیافم جا افتاده تر بود خواهرام که ازم کوچیکترن عمل نکردن ولی فرم صورتشون فرق دا ...

من از بچگی صورتم معصوم نبود ولی دخترایی که قیافه معصوم دارن خیلی نازن

من از بچگی صورتم معصوم نبود ولی دخترایی که قیافه معصوم دارن خیلی نازن

از وقتی ازدواج کردم اینطوری شدم  ودوسدارم مث بقیه خانمای متاهل باشم وگرنه قبلا خوشم میومد